Brudeparret blev viet i den lille kirke, Strø Kirke.

Brudeparret havde, som mange andre brudepar, bestilt Pakken hvori der indgår, at jeg som fotograf følger brudeparret fra ved kirken før vielsen og gennem festen til brudevalsen er danset. Alle detaljer fra en hel bryllupsdag bliver fulgt nøje af mig gennem dagen og jeg er meget opsat på at være alle steder på én gang og så usynlig som muligt. På dén måde får jeg fanget de specielle øjeblikke som opstår på sådan en dejlig dag, og brudeparret får derved også det hele med. Noget af det ser de for første gang, når de ser billederne igennem efterfølgende. Man kan som brudepar ikke være alle steder på én gang, så derfor en god idé at hyre en bryllupsfotograf til hele dagen.

Gommen var klar ved kirken til at byde familie og venner velkommen til den store dag for brudeparret. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vejret var helt igennem perfekt til et bryllup. Susie ankom som en brud bør ankomme… I en råhvid nypoleret Rolls Royce. Meget stilfuldt og elegant efterfulgt af en super romantisk og stemningsfuld vielse i en smuk kirke med masser af atmosfære.

Der blev selvfølgelig taget billeder før, under og efter vielsen

Der blev selvfølgelig taget billeder før, under og efter vielsen men de egentlige bryllupsbilleder havde vi aftalt under forventningsafstemningen inden deres store dag, at de skulle laves ved senere lejlighed, da de lige efter vielsen holdte reception hjemme privat i haven. Stemningsbilleder uden for kirken hvor brudeparret blev lykønsket og ikke mindst da der blev kastet med ris blev der også nogle fantastiske glade og stemningsfulde billeder ud af.

Vielse i Strø Kirke fest på Grønnessegaard Gods

Receptionen blev holdt i et telt i haven med smuk udsigt udover vandet. Her blev der lavet lidt forskellige bryllupsbilleder inden turen gik videre som aftalt til Hundested. Her havde parret booket Grønnessegaard Gods, wow, sikke omgivelser, sådan en dag var det ekstra godt at være bryllupsfotograf da lokationerne nærmest stod i kø for at blive brugt til bryllupsbilleder.

Nogle rigtig stemningsfyldte bryllypsbilleder

Nogle rigtig stemningsfyldte bryllypsbilleder blev der lavet omkring godset. Vi prøvede meget forskellige lyssætninger, opstillinger og det smukke brudepar var meget nemme at få til at se afslappede ud og bare nyde at kunne kigge hinanden dybt i øjnene. Der var masser af kærlighed i luften, så brudeparret havde en nem opgave.

Bryllupsfesten var et festfyrværkeri at god stemning

Bryllupsfesten var et festfyrværkeri at god stemning, latter, smil og kærlighed i en lind strøm. Venner og familie var gode til at bidrage med en god og kærlig stemning og jeg syntes at billederne taler for sig selv. En helt igennem positiv og afslappet dag med masser af glade festlige mennesker. Brudeparret var det perfekte brudepar og de perfekte værter til deres bryllup. En glad og privilegeret fotograf kunne pakke sammen, da brudevalsen var danset og deres fest kunne fortsætte til den lyse morgen.

Læs også:

Bryllupsplanlægning
Bryllupstale
Bryllupstransport
Bryllupsvideo
Christinelund bryllup
Clausholm Slot
Comwell Kellers Park
Comwell Sorø
Danske Herregårde og slotte
Smukke kirker KBH
Dragsholm slot bryllup

Indhold