Vejlø Kirke vielse

Brylluppet mellem brudeparret skulle fejres en solrig og varm lørdag i Vejlø Kirke. Da jeg ankom til kirken var gommen allerede klar ved kirken og strålede om kap med solen. Han stod klar til at tage imod alle bryllupsgæsterne. Mange af deres gæster kom fra England, da gommen er derfra. Så han var klar til at vise dem, hvordan et bryllup i Danmark foregår. Gom og bestman stillede sig klar i kirken da alle undtagen den smukke brud var ankommet.

Bruden ankom noget så fint i en Candy Apple Red Ford Mustang og da hun var klar i våbenhuset kunne vielsen begynde. Gommens bestman holdt en smuk tale i kirken, og vakte masser af følelser blandt familie og venner.

Gavnø Slot

Vi fik nogle gode stemningsbilleder uden for kirken efter vielsen og derefter som aftalt så gik turen så videre til Gavnø Slot hvor bryllupsbillederne blev lavet i den store park. Som det også fremgår af bryllups billederne er det en helt fantastisk park til bryllupsbilleder. Festen skulle holdes nær ved, og mange af deres gæster kom og så på mens billederne af det smukke brudepar skulle laves.

Der var ingen tvivl om at kærligheden mellem brud og gom

Der var ingen tvivl om at kærligheden mellem brud og gom var unik. De kunne ikke få nok af hinanden og det var nemt for mig som bryllupsfotograf at indfange de romantiske øjeblikke, der er mellem brud og gom. Parret var meget gode til at finde på forskellige måder at fjolle lidt med hinanden og røre ved hinanden. Hele dette photoshoot var utroligt velfungende og vi havde en super time i parken.

Deres gæster og brudeparret fulgtes tilbage til festlokationen og så sagde vi farvel. Uden tvivl at de skulle ind og have en fantastisk bryllupsfest med gode venner og familie. Der var en rigtig varm og kærlig stemning hele vejen igennem og et meget romantisk brudepar.

Læs mere om bryllup her:

Bryllup Nørre Vosborg
Bryllup Horsens
Bryllup Hotel Hvide Hus
Bryllup i Aarhus
Aarhus bryllup
Botanisk have
Bryllup i KBH
Bryllup Nordsjælland
Bryllup Odense
Bryllup Odense S
Bryllup Roskilde
Skovpavillon Assens

Indhold