Brudeparrets bryllupsbilleder

Brudeparret’s bryllup skulle finde sted i Vordingborg i Vor Frue Kirke. Smuk og stemningsfyldt kirke med masser af sjæl og charme. Det har vores brudepar også i overflod. Brudeparret booker os til at dække deres bryllup. De vælger pakken som dækker stemingen før vieslen ved kirken, bruden ankommer, selve vielsen (hvis vi må for præsten) og bagefter vielsen ved kirken. Derudover så har vi under vores forventningsafstemningsmøde aftalt en lokation i nærheden af kirken hvor de officielle bryllupsbilleder skal laves.

deres store dag

Vi tager efter vores møde, ud og kigger på lokationerne og der er RIGTIG mange muligheder her. Jeg møder forventningsfuld op til kirken på deres store dag og bliver hurtigt gjort selskab af gommen der storsmiler og virker utrolig afslappet og glad. For lavet masser billeder af gommen der tager imod brudeparrets fælles venner og familie. De indfinder sig i kirken og er alle klar til at tage imod bruden der er på vej. Gommen har følgeskab ved alteret af sine best men. Kirken er delt lidt op i to, og under selve vielsen skal alle gæster op i den forreste del af kirken ved alteret og overvære ceremonien. Utroligt afslappet atmosfære i en meget højtidelig og historisk gammel kirke.

Efter en smuk vielse er der løkønskninger ved kirken og billederne taler for sig selv

Efter en smuk vielse er der løkønskninger ved kirken og billederne taler for sig selv. En masse venner og familie der er i top humør og glade på brudeparrets vegne. Smil og varme på samtlige billeder, og det er for mig som bryllupsfotograf et drømmescenarie. Jeg laver bryllypsbilleder der fanger mennesker i de naturlige øjeblikke og situationer hvor de ikke forventer at jeg står der og fotografere. Bryllupsbilleder der fanger personligheden hos dem der er på billedet. Der kommer ægte smil og varme frem som er så vigtige for at fortælle den bryllupshistorie som brudeparret gerne vil have frem med deres bryllupsbilleder. Den helt unikke og ærlige varme, der er mellem disse festklædte glade venner og familie.

Bryllupsbillederne fra Vordingborg Slotsruin

Bryllupsbillederne fra Vordingborg Slotsruin nær kirken, blev lavet under en utrolig afslappet og naturlig atmosfære, hvor brudeparret forstod at være naturlige og kærlige overfor hinanden. Derudover var bruden og gommen meget idérige omkring hvordan de kunne interagere med hinanden. Deres nærværende og kærlige måde de er på overfor hinanden lyser ud af samtlige bryllupsbilleder. Smukt brudepar. Helt igennem smuk dag. Foreviget i bryllupsbilleder som en bryllup fotograf med ro i sindet kan levere som evigt minde.

Læs mere her:

Indhold