Min kæreste og jeg har været sammen i snart 7 år

Bryllup Restaurant Fjordgården – Min kæreste og jeg har været sammen i snart 7 år, vi er henholdsvis 36 og 39 år gammel, og vi har en datter på 4½ år sammen, og så har vi hans to store børn på 10 og 12 hver anden uge. Vi mødte hinanden på dansegulvet i december måned 2010, hvor han fejede benene væk under mig. Vi har nogle fælles bekendte, og vi vidste godt, hvem hinanden var. Jeg har altid synes, at han var lækker, men ikke mere end det.

Sikke en lettelse

Jeg var lige flyttet fra min kæreste i oktober måned og havde fundet en hyggelig lejlighed på Gl. Hobrovej i Randers, så jeg ledte bestemt ikke efter en ny kæreste. Jeg havde været i et forhold med en mand, som behandlede mig rigtig dårligt, og det havde jeg fundet mig i 3 år. Jeg kunne først se det, da jeg kørte fra vores fælles hus. Sikke en lettelse, og jeg har ikke set mig tilbage på noget tidspunkt. Min kæreste Preben var lige blevet separeret fra sin kone gennem 14 år, så han ledte heller ikke.

Da jeg så mødte den sødeste og dejligste mand i byen

Da jeg så mødte den sødeste og dejligste mand i byen, på ”Roxeanne” i Randers, så faldt jeg jo pladask for ham. Det mærkelige ved det hele var, at vi ikke fik udvekslet telefonnumre, da vi skiltes ved taxaen, så det helt store opklaringsarbejde måtte i gang næste dag via Facebook. Efter et par dage fandt vi hinanden gennem nogle ”fælles” venner, og jeg skrev til ham.

Når vi kyssede, fik jeg et sug i maven

Jeg fandt ud af, at han havde to børn, og jeg var lidt tilbageholdende, da jeg altid har tænkt, at jeg aldrig skulle finde en kæreste med børn, da jeg selv ville  have min egen familie. Men jeg gav det en chance, og han kom hjem til mig en aften. Vi snakkede godt sammen, og når vi kyssede, fik jeg et sug i maven. Det var længe siden, jeg havde haft det sådan, så vi måtte finde ud af, om det skulle blive til mere. Jeg kan huske, at jeg på 3. date spurgte ham, om han ville have flere børn, for hvis ikke, så ville jeg ikke spilde min tid. Det ville han helt sikkert. Så var det ligesom på plads. 1. juledag mødtes vi i byen efter diverse julefrokoster, og det var første gang, jeg tog ham med hjem, hvis I forstår, og dagen efter blev vi enige om, at vi var kærester, og at det var seriøst. Så det er blevet vores årsdag. Da vi havde datet i 4 mdr. spurgte hans ekskone, om hende og børnene ikke snart skulle møde mig. Jeg havde selv haft det sådan, at vi først skulle finde ud af, om det virkelig var seriøst, før jeg skulle møde hans børn, men da hun så spurgte, da blev det bestemt.

Inden jeg mødte dem, sagde jeg til Preben, at børnene var det vigtigste, og hvis det ikke gik mellem mig og dem, så skulle det ikke være os. Det var han også med på. Men lige fra starten af, var det så naturligt, og jeg tog dem til mig som mine egne, og vi har et meget tæt forhold, ligesom forholdet til ekskonen også vokser fra dag til dag. Vi har et kanon samarbejde, så det er skønt.

Jeg er så heldig, at min kæreste friede

Jeg er så heldig, at min kæreste friede den 7/9 2017, efter vi har været sammen i snart 7 år. Jeg havde taget tidligt fri fra arbejde, så jeg kunne nå at træne, inden vi sammen skulle hente vores datter fra børnehaven. Jeg kom godt træt hjem fra træning og med vådt hår, og da jeg åbnede døren, stod han i gangen i fint jakkesæt, der var rosenblade overalt og fyrfadslys tændt over det hele. Jeg kan huske, at jeg blev helt mundlam og fik vist sagt ”hvad har du gang i”, og jeg kunne slet ikke finde ud af, hvor jeg skulle stille min sportstaske.

Jeg havde bare ikke troet, at vi skulle giftes

Han tog tasken og fik mig med ind i stuen. Der var stadigvæk rosenblade overalt, lys tændt og anlægget spillede ”when you say nothing at all” med Ronan Keating. Jeg var helt rundt på gulvet, men vidste jo godt, hvad der skulle ske. Jeg havde bare ikke troet, at vi skulle giftes, da han har været gift før. Så det kom fuldstændig bag på mig.

Der stod champagne på bordet

Han havde sat en stol ud midt på gulvet og en pude på gulvet foran. Det skal lige siges, at han har skadet sit knæ ved amerikansk fodbold for mange år siden. Alle vores venner inkl. mig selv har joket med, at han ikke er gået på knæ endnu pga. sit dårlige knæ, og han hører fra det ofte, så I kan nok tro, at jeg fik et smil på læben, da jeg så puden. Jeg fik besked på at sætte mig ned  i stolen. Der stod champagne på bordet, så alt var klar.

Jeg var allerede begyndt at snøfte og tårerne løb ned af kinderne

Jeg var allerede begyndt at snøfte og tårerne løb ned af kinderne, inden han overhovedet gik i gang med frieriet, og da han så erklærede sin kærlighed til mig og spurgte, om jeg ville gifte mig med ham, så fik tårerne frit løb. Jeg fik selvfølgelig sagt ja, og vi kyssede og krammede og skålede. Han havde fået speciallavet min fine ring, og det hele var bare perfekt. Tænk sig, at han kunne være så romantisk. Jeg kunne slet ikke stoppe med at snøfte af glæde, og det fortsatte resten af dagen. Jeg holdte dog igen, da vi var henne og hente vores datter Sofie.

”Facetime”

Vi lod det hele stå til vi kom hjem med Sofie, og da hun trådte ind af døren, kunne hun ikke helt forstå, hvad der var sket. Men hun blev super glad, da hun fik at vide, at vi skulle giftes. Hun skyndte sig at ringe via ”Facetime” til sin storesøster og storebror (min kærestes børn fra tidligere ægteskab), for de skulle også vide det. Hendes storesøster Nicoline blev virkelig glad og sagde med det samme, ”så skal vi være brudepiger og have fint tøj på”, og ekskonen sagde også stort tillykke. Så dejligt at alle blev glade på vores vegne.

Vi er en meget sammentømret familie

Vi er en meget sammentømret familie, og vi snakker godt sammen allesammen og hjælper hinanden på kryds og tværs. Ekskonen skal også have Sofie til overnatning på bryllupsdagen, så det er dejligt, at vi kan have sådan et forhold.

Jeg skal lige huske at fortælle, at min kommende mand havde haft ringet til min mor og spurgt, om det var okay, at han friede til mig. Hun sagde med det samme ”det var fanme også på tide”. Så det var hun helt med på.

Dagen efter gik vi i gang med forberedelserne, og min kæreste har virkelig været aktiv og har haft en mening om meget, så det er kun dejligt.

Vi skal giftes i Dronningborg Kirke

Vi skal giftes i Dronningborg Kirke lørdag den 26. maj 2018, i samme kirke hvor alle tre unger er døbt, og vi har ønsket præsten, som har døbt alle tre. Det er en lille hyggelig kirke i byen, hvor vi bor.

Min kæreste kender ham, der har ”Restaurant Fjordgården” i Dronningborg/Randers

Min kæreste kender ham, der har ”Restaurant Fjordgården” i Dronningborg/Randers, og der har vi booket os ind, så vi kommer direkte efter vielsen, hvor vi skal starte med kaffe og bryllupskage og senere mad og drikke . Bryllupskagen står vi selv for, men alt andet ordner Fjordgården inkl. pynt, blomster mm., så det er dejligt. Vi har booket lokalerne indtil kl. 03.00 om natten, bestilt DJ, og der er fri bar hele aftenen/natten.

Da vi ikke har råd til en fotograf, har vi valgt at bestille en selfieboks

Da vi ikke har råd til en fotograf, har vi valgt at bestille en selfieboks, som vi stiller op i lokalet, så gæsterne kan gå hen og få taget billleder, og den kan også stillet op andre steder. Derudover beder vi gæsterne om at tage alle de billeder, de har lyst til, og så kan vi lave en mappe, hvor de kan oploade billeder efter brylluppet.

Vi har inviteret 48 gæster. Da vores familie ikke er så stor, er det primært venner. Og det er en voksenfest, så ungerne bliver hentet lige inden middagen af Prebens ekskone.

Jeg har købt min brudekjole

Jeg har købt min brudekjole ved Panayotis i Vejle, og den kommer i marts måned, og jeg har allerede bestilt tid ved skrædder Strauss i Aarhus den 10. april, så jeg er sikker på, at de kan nå at rette kjolen til, så den sidder perfekt på den store dag. Min mor valgt at betale for kjolen, da hun ved, at budgettet er stramt, så jeg blev så rørt, da vi stod dernede, og hun hev dankortet frem.

Min kæreste køber sit jakkesæt hos Wagner i Randers, hvor han kender ejeren, og han vil hjælpe ham med at finde lige netop det, som han leder efter, nemlig et fint blåt jakkesæt, som passer til et forårs/sommer bryllup.

Vores vielsesringe

Vores vielsesringe får vi speciallavet hos Randers Sølv, så vi får nogle ringe, som ingen andre har. De bliver virkelig smukke, og jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Min kæreste har aftalt med min tidligere kollega, som også er blomsterbinder, at hun skal sørge for brudebuketten, men mere ved jeg ikke. Det bliver en overraskelse. Men de kender mig vist så godt begge to, så jeg ved, at den bliver smuk.

Bryllupskagen

Mht. bryllupskagen, så har vi ikke helt styr på, hvem der skal lave den. Vi har haft kontakt med flere, men én af mine veninder har tilbudt at lave den. Jeg har det dog lidt dårligt med at sige ja, da hun jo også skal med til brylluppet, men samtidig så vil vi jo godt spare lidt penge, da budgettet er stramt i forvejen. Så vi sparer hvor vi kan.

Jeg har altid drømt om at få taget billeder på min bryllupsdag

Da jeg så denne konkurrence hvor man kan vinde en bryllupsfotograf, så sagde jeg straks til min kæreste, at det ville jeg melde os til, da vi jo ikke har til en fotograf. Jeg har altid drømt om at få taget billeder på min bryllupsdag, hvis jeg en dag skulle giftes, og jeg vil virkelig gerne have taget billleder af os som brudepar og især også ungerne, så vi har dem at se tilbage på samt billeder af alle vores venner og familie. Det ville virkelig betyde meget, hvis vi vandt en professionel bryllupsfotograf til at gøre vores dag endnu bedre. Så kan vi ”slappe endnu mere af”, og vi skal ikke tænke over, om der nu bliver taget billeder af alle gæster osv, ligesom det ville være fantastisk, hvis vi kan få taget billeder et smukt sted, så vi kan vise vores kærlighed på billederne.

Indhold