Brudeparret´s bryllupsbilleder

Brudeparrets bryllup skulle finde sted i Græse Kirke en solskinsdag i maj. Smuk og lille hyggelig kirke, som er smukt pyntet til lejligheden. Parret booker til at dække deres bryllup og deres valg falder hurtigt på den mindste pakke som dækker deres behov. Som bryllupsfotograf vægter jeg højt at få stemingen før vielsen ved kirken, når bruden ankommer til kirken, under vielsen, og bagefter lykønskninger ved kirken. Når dén del af bryllupsceremonien er overstået så rykker vi til aftalt lokation i nærheden af kirken. Under vores forventningsafstemningsmøde har vi så aftalt at Jægerspris slot og park skal være dér hvor deres bryllupsbilleder skal tages.

Et sted der har stor betydning for parret. De har ofte løbet eller gået ture dér, og har i det hele taget færdes rigtig meget i de smukke haver omkring slottet. Det er fuldt forståeligt, da der er utroligt smukt. Og sådan en dag i maj hvor trækronerne er helt lysegrønne og masser af smukke nuancer, ja det er oplagt som en lokation.

Gommen er Så klar da han ankommer til kirken og byder alle deres bryllupsgæster velkommen med store smil og kram. Henrik bliver gjort selskab af best man ved alteret og afventer det store øjeblik hvor Maria, hans smukke brud, skal komme ind.

Udenfor ankommer bruden i en smuk apple red mustang. Super elegant og en storsmilende og lidt nervøs brud ankommer. Da hun træder ind i kirken står tiden stille og man mærker straks kærligheden og glæde der stråler brudeparret imellem.

Vielsen er smuk og højtidelig og bagefter er der masser af lykønskninger og kram til alle.

Bagefter tager vi ud til Jægerspris hvor vi laver deres bryllupsbilleder. Parret er super dygtige til at virke afslappet og vi har en hyggelig time i parken hvor det bliver til mange forskellige opsætninger.

Derefter skal parret videre til fest og kører afsted i deres Mustang med et glas bobler. Super behagelig dag, med et rigtig dejligt brudepar.

Læs mere her: