NØYE PLANLEGGING

DEN STORE DAGEN – For å sørge for at dere får det resultatet dere forventer, er det viktig med god planlegging. Kontakt oss allerede nå for å starte planleggingen av foto. Hva ønsker dere ut av en slik fotografering for selve dagen? Like fullt gjelder det å velge en professjonell fotograf som kan levere det dere ønsker. Vår spesialitet er å fange øyeblikkene med riktig lys. Derfor bruker vi markedets beste leverandør av studiolys beregnet på bruk “på location”, slik at bildene ser naturlige ut og vil skille seg ut fra andre bilder. I tillegg bruker vi avanserte digitale kamera med beste optikk for de skarpeste bildene for å sørge for de minste detaljene.

I forbindelse med planleggingen av de mest omfattende pakkene vi tilbyr, gjør vi en prøvefotografering, som gjerne er en forlovelsesfotografering på inntil 1,5 timer. Disse bildene kan også benyttes på deres egen hjemmeside som vi tilbyr som et tillegg til pakken, på Facebook eller andre medier dere bruker. Velger dere fotografer fra oss garanterer vi dere minner for livet.

Se flere bryllupsfotos HER

MINNER FOR LIVET

Foto til bryllup gir deg minner for livet fra den store dagen.

BRUDEN PYNTES

Mange morsomme og flotte øyeblikk foreviges når bruden pyntes for den store anledning.

VIELSEN

Spenningen og forventningen. Inne i kirken, ute på trappen. Kysset. Den lykkelige familien og de glade vennene. Skal du gifte deg i utlandet? Hva med å ta med fotograf fra Danmark?

FESTEN

Velkomstdrinken. Middagen. Dansen. Kaken. Hvem satt hvor ved middagen? Hvordan var bordet pyntet og hvordan så maten og kaken ut?

EN DAG Å SE TILBAKE PÅ

Når du skal gifte deg, er det en ting som er sikkert, det blir tatt bilder – mange bilder. Kanskje du allerede har bestemte oppfatninger av hvordan du vil ha det, eller kanskje ikke? Det handler om å forevige øyeblikkene. Feste til brikken det du vil se tilbake på med glede, den store dagen som tok så lang tid å planlegge og plutselig var den over.

Vi som jobber med Foto til Bryllup har lang erfaring med å fange de viktige øyeblikkene. Akkurat det ene nanosekundet, det ene blikket, eller den handlingen, det som er deres eget THE MOMENT -øyeblikket dere skal huske tilbake på lenge etter selve dagen. Gjennom en hel dag med fotograf i umiddelbar nærhet dokumenterer vi mange slike øyeblikk; Hos frisøren, når brudekjolen skal på, på vei til kirken, i kirken og utenfor, deres helt egen og unike fotografering, mottakelsen og selskapet, Alltid diskrét i nærheten dokumenterer vi øyeblikkene.

Vi har en spesiell fascinasjon for lyset, skyggene og fargene i et motiv og benytter ulike fototeknikker og redigeringsteknikker for å skape en spesiell atmosfære i bildene vi lager. Vi startet som frilansfotograf og har gjort en rekke event, bedrifts, bryllup og portrettoppdrag.

“Det er en jungel av aktører og vi ønsker å skille os ut, derfor valgte vi å bruke fotografen. Fotograf har en egenskap til å fange detaljene som gir dybde og inspirer mottakeren.
Jeg var litt spent før vi begynte, men opplevelsen av å stå foran kamera ble forvandlet til en reise i latter og glede. Det ikke tvil om hvem jeg velger for å fange (eller få frem) det beste i meg”

Vi har kjærlighet til foto og gjør oppdrag i hele landet. Med Foto til Bryllup garanterer vi fotografering til bryllupet deres av høyeste kvalitet gjennom hele dagen.

Læs også:

Indhold