Vi skal gøre et forsøg på, at beskrive vores bryllupsplaner, som de er nu (vi er langt fra færdige!).

Vielsen: Hornbæk Kirke i Hornbæk ved Randers

Vielsen: Hornbæk Kirke i Hornbæk ved Randers. Denne kirke er noget helt særligt for mig (Birgitte), da jeg er vokset op på gården lige ved siden af kirken. Herudover er jeg døbt og konfirmeret i kirken. Endelig er det stedet hvor (stort set) hele min familie ligger begravet – så vi skal blandt andet lægge en blomst på Farmors og Farfars grav på dagen.

Rosenholm Slot ved Hornslet på Djursland

Location: Det bliver et rigtig eventyr! Vi skal holde bryllupsfesten på Rosenholm Slot ved Hornslet på Djursland. Slottet er SÅ smukt og vi kører ofte forbi – så vi var ikke et sekund i tvivl.

Bryllupskagen

Bryllupskagen laves og leveres af den skønneste Bager og Bagermester fra Hornbæk Bageri. Her har jeg (Birgitte) arbejdet siden jeg var 15 år og næsten liiiiige indtil, at jeg afsluttede min bachelor i 2015. Jeg besøger dem stadig når jeg er ”hjemme” i Randers. De (og Bageren) betyder meget for mig.

Vielsesringene

Vielsesringene skal designes med udgangspunkt i vores to familiers gamle våbenskjold. Det bliver mega fedt! Planen er, at de to våbenskjold skal føres sammen. Dog skal jeg (også) have en ”traditionel” ring med ca. 12 små diamanter. Dette hjælper det helt fantastiske smykke og diamant firma ToftJessen os med. Vi er ringforlovet og Casper fandt også forlovelsesringen hos ToftJessen.

Brudekjolen

Brudekjolen er bestilt og betalt. Venter spændt på at prøve den igen! Kjolen er fra Askepot og Valentino i Tønder. Sikke en dag min mor, brudepigerne og jeg havde.

Caspers tøj skal formentlig skræddersys, men intet er sikkert endnu. Casper leder stadig.

Casper er fra Odense, jeg er fra Randers. Vi bor sammen i Aarhus. Her boede vi da vi mødte hinanden og her bor vi godt J

Vi holder brylluppet på Djursland

Vi holder brylluppet på Djursland, tæt på Aarhus, tæt på kirken i Randers. Rosenholm er drømme-location og samtidig ligger det praktisk i forhold til kirken og hvor vi bor.

UHA GÆSTER. Vi bliver mange! Hvis alle kommer, så bliver vi 118 i alt.

Det bliver et september-bryllup. Datoen er den 1. september 2018.
Som Casper siger: ”så kan jeg da huske datoen”…
Vi håber på smukt september-vejr.

Vi var simpelthen et MATCH, et ægte Tinder-match! Ja, de findes faktisk. Vi må være meget moderne..
Men vi er simpelthen 2 meget travle mennesker og var begge blevet trætte af byen, så Tinder blev det.

Casper er 32 gyldne år og jeg, Birgitte, er 25 år. Men mentalt er jeg 40 og Casper er 25. (Han ved for resten ikke, at jeg deltager i konkurrencen – det skal være min overraskelse hvis vi vinder!)

Vi har snakket om at tage på messe i januar måned, men intet planlagt, intet fast. Det skal undersøges nærmere.

Et sandt eventyr-bryllup

Jamen, som sagt ved Casper ikke at VI deltager. Det skal være en overraskelse. Men, vi holder et sandt eventyr-bryllup og vil gerne forevige dagen og kærligheds-festen. Vi er meget enige om, at fotograf er en af (hvis ikke den vigtigste) post. Netop så man foreviger dagen og kan ”genopleve” dagen med fotografierne fra dagen. Der er helt sikkert en masse som man slet ikke ser, oplever eller får med på dagen.

Vi er mange og alle siger til os, at dagen flyver af sted

Vi er mange og alle siger til os, at dagen flyver af sted! OG så har vi faktisk SAMMEN set på jeres arbejde og fotografier, og talt om, at vi gerne ville kontakt jer for at høre, om I ville og kunne den 1. september 2018. Vi så på pakke 4 og 5. Ja faktisk har Casper vist allerede kontaktet jer, men jeg skriver speciale (frist om 4 uger) og Casper har travlt med sin butik, så vi kom aldrig videre…

Indhold