Brudeparret sagde ja til hinanden på en helt fantastisk solrig dag, perfekt dag til bryllup. Og hvorfor så ikke gå all in og sige ja til hinanden i den imponerende Roskilde Domkirke.

I vores job som bryllupsfotograf

I vores job som bryllupsfotograf vægter vi højt at være på pletten i god tid, så vi får alle stemninger og situationer med. Da vi ankommer til kirken kun lidt før gommen skinnede solen og humøret var højt. Super stemning da gommen hilser alle bryllupsgæsterne velkommen og de gør sig klar i kirken. Bruden kom ind i kirken med sin far ved sin side og parrets ene søn foran sig som brudesvend. Vielsen var utrolig smuk og bruden fik sin gom i romantiske og stemningsfulde omgivelser.

Dernæst ude foran kirken regnede det med ris til det nybagte brudepar og deres børn

Dernæst ude foran kirken regnede det med ris til det nybagte brudepar og deres børn. Her fik vi nogle rigtig gode stemnings familiebilleder. Meget uhøjtideligt og ægte som jeg vægter højt, når jeg laver billeder. De bryllupsbilleder hvor brudeparret ikke ved at der bliver taget billeder, og det gælder faktisk også hvis der er børn til stede, så bliver bryllupsbillederne altså bare mere naturlige og stemningsfulde.

Se mere om bryllupsfotografering på Sjaelland her

Efter at risene var kastet gik vi kun ganske lidt væk fra Roskilde Domkirke og fik taget bryllupsbilleder

Efter at risene var kastet gik vi kun ganske lidt væk fra Roskilde Domkirke og fik taget bryllupsbilleder af det smukke brudepar. Parret havde allerede inden den store dag, flere ønsker om lokationer og dem fulgte vi. Derudover legede vi lidt med forskellige baggrunde og vinkler. Vi fik en masse rigtig gode billeder i kassen. Vi fik også lavet lidt familiebilleder på deres bryllupsdag. Børnene var super gode til at stille sig op og være på. Kelli og Jesper var rigtig dygtige til at være naturlige foran et kamera, og vi fik derfor masser af gode bryllups billeder hvor vi har en afslappet og romantisk stemning.

Bryllupsbilleder som vil være et evigt minde til dette super romantiske brudepar, som strålede om kap med solen dén eftermiddag.

Jeg havde et fantastisk photoshoot sammen med dette forelskede og glade brudepar.

Læs også:

Bryllup på herregaard
Bryllup på Jomfrubakken
Bryllup Restaurant Glashuset
Bryllup Roskilde
Bryllup Rødding og Vejen
Bryllup Silkeborg
Bryllup Sinatur Storebælt
Bryllup Sjælland
Bryllup Skagen
Bryllup Sønderjylland

Indhold