Er du så heldig at skulle giftes og afholde en fest med alle de mennesker, du holder allermest af, så mangler du måske at få styr på rengøringen? Det er ikke den mest spændende del af bryllupsplanlægningen, men det er alligevel en vigtig del, som du bør have styr på inden selve festen. Når du skal have styr på, hvordan rengøringen skal foretages og ikke mindst hvem, der skal gøre det, er der en række muligheder. Her får du nogle af de muligheder for rengøring, du har til dit bryllup

Dette er sponsoreret indhold 

Book rengøringen og betal dig fra hjælp 

En rigtig god og nem mulighed for at få klaret den til tider uoverskuelige rengøring efter et bryllup er at betale sig fra det. Det kan du nemt og hurtigt gøre ved benytte dig af Handyhand, som du kan finde her: https://handyhand.dk/hh/rengoering. Her kan du finde et hav af personer, som gerne hjælper dig af med og klarer rengøringen efter dit bryllup. Fordelen ved, at du betaler dig fra rengøringen er, at du ikke står med en masse arbejde dagen derpå. Hvis du har planer om den helt store fest med musik og dans til den lyse morgen, er det ikke nødvendigvis særlig tiltalende at skulle op dagen efter og skure gulve og vaske op. Det kan du nemt og relativt billigt komme uden om ved at betale dig fra det. Med denne løsning kan du slappe af dagen efter din store dag, hvilket måske også kan være yderst tiltrængt efter meget tids planlægning og ikke mindst en stor fest. 

Skal du rydde op inden rengøringen kommer?

Hvis du vælger at booke din rengøring til brylluppet, skal du være opmærksom på, hvilken aftale du indgår. Gælder rengøringen også oprydning, eller skal du selv sørge for, at der ryddet op på borde og gulve, inden rengøringen kommer? Det er vigtigt, at du har styr på det inden brylluppet, så alt kan forløbe så nemt som muligt for dig. Hvis du selv skal sørge for, at der er ryddet op inden rengøringen kommer, kan du overveje at få nogle af dine gæster til at hjælpe med at rydde lidt op i løbet af bryllupsfesten. På den måde står du ikke og skal klare det hele til sidst, men ved at tage det lidt hen ad vejen føles det heller ikke som en byrde. 

Hent hjælp hos venner og familie 

Hvis du ikke ønsker at betale dig fra hjælp til rengøringen efter dit bryllup, er en anden mulighed, at du gør det selv og får gratis hjælp til det. Hvis du kan lokke med dine venner og familie og samle et solidt hold til rengøring dagen efter brylluppet, er det den billigste løsning. Fordelen er, at du sparer penge, og du har selv helt styr på rengøringen, og hvad der bliver gjort. Ulempen er dog, at det kan tage lang tid at gøre rent efter en stor bryllupsfest, og hvis du og dine gæster tilmed er kommet sent i seng, er det ikke det sjoveste også at skulle gøre rent dagen efter. Hvis du derimod kan samle mange hjælpere blandt dine venner og familie, kan rengøringen være overstået relativt hurtigt, hvilket er en fordel, hvis du skal aflevere festlokalerne tidligt. 

Gør det til en leg og skab gode rammer

Hvis du vælger selv at stå for rengøringen efter dit bryllup, kan du lige så godt gøre det så sjovt og hyggeligt som muligt. Det kan være ved at starte med noget fælles morgenmad eller frokost, hvor alle dine hjælpere til rengøringen er med. Derudover kan du fortsætte bryllupsfesten ud i rengøringen ved at høre god musik, for man kan sagtens danse med en kost og spand. Det behøver ikke være sur pligt at gøre rent efter dit bryllup. Det kan derimod være en god måde at få snakket selve bryllupsfesten igennem med nogle af dine gode venner eller familiemedlemmer. På den måde kan festen næsten fortsætte dagen efter, og så kan du vælge at sørge for god forplejning til dem, som kommer for at hjælpe og give en hånd med. 

Vælg den bedste løsning for dig 

Når du skal finde ud af, hvad du gør med rengøring til dit bryllup, skal du vælge den løsning, som skaber mest ro for dig. Hvis du ved, at du har brug for at slappe helt af dagen derpå, bør du måske overveje at betale dig fra rengøringen. Hvis du derimod synes, det er hyggeligt og sjovt at samle et hold af gode venner og familie til rengøring og oprydning dagen efter brylluppet, er det den løsning, du bør vælge, fordi det skaber mest glæde for dig. Ved at mærke efter hvilken løsning, du har det bedst med, vil du også opleve at have ro i maven til selve brylluppet, fordi du har valgt rigtigt med rengøringen til dagen derpå.

Læs også:

Indhold