Smukke bryllupsbilleder

Vi elsker at lave smukke bryllupsbilleder og denne weekend er ingen undtagelse. Brudeparret blev gift på en solrig og fantastisk dag med masser af stemning og glæde fra start. Gommen er klar ved den smukke kirke Vinderød Kirke til at tage imod deres gæster, som alle er i super humør klar til at give deres til at brudeparrets’ s dag bliver helt igennem uovertruffen. Gommen får alle klar i kirken og er så selv klar til at tage imod sin kommende brud. Hun ankommer noget så fint i kirken med sin far ved sin side.

Vielsen er noget så smuk og brudeparret for udvekslet kærlige blikke. Glæden og kærligheden er åbenlys for enhver til stede.

Brudeparret har booket os til at tage bryllupsbilleder før, under og efter vielsen og dette er dækket under pakken, hvor dette er muligt indenfor rammerne i dén pakke.

Vielsen er ovre og masser af løkønskninger udenfor kirken derefter. Brudeparret havde et ønske om at få nogle bryllup billeder med deres børn og bilen de kører i. Derudover lavede vi selve bryllupsbillederne i en park tæt ved kirken.

Denne lokation var et foreslag fra brudeparret selv

Denne lokation var et foreslag fra brudeparret selv, som vi havde aftalt på forhånd. Vi mødes inden den store dag og snakker om hvad brudeparret har af ønsker og forestillinger om, hvad der skal ske og hvad de kunne tænke sig af deres bryllupsbilleder. Vi blev hurtigt enige om at billederne skulle være naturlige og afspejle deres personlighed.

Bryllupsbillederne blev lavet

Bryllupsbillederne blev lavet. Brudeparret var super dygtige til at være afslappet og vise deres kærlighed til hianden, selvom jeg som bryllupsfotograf knipser rundt om dem, og situationen langt fra er normal for de fleste. Resultatet er super godt. Dejlige billeder fra en helt igennem fantastisk bryllupsdag. Parret fik foreviget deres store dag og bryllupsfotografen kunne pakke sit grej og tage hjem med god mavefornemmelse.

Læs også:

Bryllup Amager og Dragør
Bryllup Børkop
Bryllup Børsmose Kirke
Bryllup Brønshøj
Bryllup Faaborg
Bryllup Fyn
Bryllup Herthadalen
Bryllup Hindsgavl Slot
Bryllup Holbæk

Indhold