Så oprandt dagen hvor Brudeparret skulle sige ja til hinanden i Tørring Kirke

Så oprandt dagen hvor Brudeparret skulle sige ja til hinanden i Tørring Kirke. Super atmosfærefyldt og smukt pyntet kirke. Jeg var via vores hjemmeside her blevet kontaktet af parret og de ville rigtig gerne booke mig til deres bryllup. Vi aftalte at mødes til en forventningsafstemnings snak om hvordan de ønsker deres bryllupsbilleder skal se ud. Vi snakker også om lokationer og jeg har som regel et par tips eller ting parret skal være opmærksom på.

Vi aftaler ved dette møde at Pakken er deres fortrukne ønske, og alle aftaler falder på plads. Pakken indeholder at jeg tager billeder når gæster og gom ankommer til kirken, bruden ankommer, vielsen (hvis præsten tillader), efter kirken udenfor med lykønskninger, lokation til bryllupsbilleder, festen, taler, sange og til brudevalsen er danset.

Denne aftale var så bare lidt anderledes end andre brudepar, da de gerne ville have taget deres bryllupsbilleder inden vielsen på en valgt lokation, som er hjemme hos gommens forældre.

På den store dag for parret mødes vi i gommens barndomshjem, og vi får taget bryllupsbilleder dér. De vælger denne løsning, da de vil prioritere at være sammen med deres gæster efter vielsen og ikke være til fotoshoot et andet sted, når brylluppet er skudt igang.

Derefter afsted til kirken og en smuk og stilfuld vielse med masser af stemning og atmosfære.

Efter kirke er der reception hjemme igen hos forældrene

Efter kirke er der reception hjemme igen hos forældrene, men desværre er regnen begyndt at falde kraftigt og selskabet er rykket indenfor. Der bliver et lille ophold i regnen og vi vælger at rykke til en lokation omkring hjemmet, hvor vi får lavet nogle rigtig fine billeder af brudeparret hvor nervøsiteten har lagt sig og hvor smil og kærligheden parret imellem, bare skinner igennem enhver regnsky.

Deres personlighed og deres helt naturlige måde at være på kommer tydeligt til udtryk på disse billeder som oser af sjæl og varme

Bryllupsfesten

Bryllupsfesten foregår i højt humør, med masser af taler, sange og gæsternes rigtig dejlige måde at være på. Der er utrolig god stemning og laden som festen holdes i, er smukt og dekorativt pyntet op. Kærligheden fylder rummet og festen bliver afholdt på allersmukkeste vis. Efter vellykket brudevals takker jeg af og er sikker på at festen fortsætter til den lyse morgen.

Læs også om:

Bryllup Varna Palæet
Bryllup Værløse
Bryllup Clausholm Slot
Bryllup Kastelkirken
Bryllup Vejle
Bryllup Vestjylland
Bryllup Vestsjælland
Bryllup Bordpynt
Billeder i avisen
Bryllupsfest
Bryllupsfest Gentofte

Indhold