Hvorfor en bryllupsfotograf?

Hvorfor en bryllupsfotograf? – Jeg hedder Laura (34) og min kæreste er Frederik (33). Han er fra Køge, i Sjælland og jeg er originalt fra Ungarn. Først vil jeg gerne undskylde om jeg laver nogle grammatiske fejler. Det er fordi jeg har været i Danmark kun i 20 måneder og mit dansk er ikke perfekt ? Vi elsker bryllupsbilleder og derfor vil vi have en professionel bryllupsfotograf.

Hvorfor en bryllupsfotograf? bryllupsfoto billeder bryllup fotograf bryllup bryllupsfotografering brud bryllupsbillederne fotograf sjælland bryllup bryllupsmesse bryllup i kirke

Vi mødes i 2010 i Tyskland

Vi mødes i 2010 i Tyskland. Jeg var stewardesse og han var flymekaniker. Vi arbejdede på den samme lufthavn, og en fælles ven introducerede os til hinanden. Efter 1 år sammen, flyttede jeg til London på grund af mit job, og han fik også et nyt job i Schweiz. Vi rejste mellem London og Geneve for at se hinanden næsten hver uger i 1,5 år. I 2013 – efter jeg har lært fransk – kunne jeg også flytte til Geneve, og vi boede der sammen i 3 år. Vi flyttede til Danmark efter det fordi vi var klar til at vokse op og start vores egne familie. Nu arbejder vi begge to i Kastrup Lufthavn.

Vi skal giftes i slutning af april i Højerup Gamle Kirke

Vi skal giftes i slutning af april i Højerup Gamle Kirke. Den ligger på Sjælland, på Stevns Klint og folk kan blive gift der uden at være døbt. Kirken er del af det nationalt museum, så vi kan holde en borgerlig ceremoni der. Det er min favorit sted her på Sjælland og er meget smukt selv i regnvejr. Kirken er meget rustik og halvdelen faldt allerede i havet.

Vi holder kun et lille bryllup

Vi holder kun et lille bryllup: 4 mennesker fra begge siden. Vi er ikke 20 år gamle, så vi ikke vil have et stort bryllup med 100 gæster. Vi foretrækker at være med vores nærmeste familie og have en rigtig intim, hyggeligt, afslappet dag sammen.

Vi har lige købt vores første hjem, så vores første fest derhjemme vil være efter vores bryllup.

Jeg vil ikke have en traditionel brudekjole på

Jeg vil ikke have en traditionel brudekjole på. Jeg har næsten aldrig kjoler på, og jeg vil være komfortable på min bryllupsdag. Jeg købt en kort hvid kjole med overalt blonder og jeg skal have blå sko på. Jeg elsker tulipaner så min buket bliver lavet af dem. Frederic har en god styl, og han vil købe sit jakkesæt uden mig. (jeg er sikker på at det kommer til at være et blå jakkesæt fra Hugo Boss)

Hvorfor en bryllupsfotograf?

Hvorfor en bryllupsfotograf? Alt vil være DIY og low-key, men gode billeder er meget vigtige. Jeg vil have billeder som viser hvem vi er, og hvad lykkelig vi er.

Jeg er sikker på at I får en masse gode historie fra søde mennesker, men jeg håber alligevel at I vælger os ?

Indhold