Jeg skal giftes

At vide ens fotograf er professionelt betyder så meget – Mit navn er Janne, og jeg skal giftes, med min kæreste, i september 2018. Min kæreste friede til mig dagen inden vi havde været sammen i 10 år. Han havde i lang tid fået at vide, fra familie og venner, at nu måtte det da være på tide. Jeg havde drillet ham med, at efter så lang tid, så vidste jeg godt hvornår han ville gøre det. Men nej. Han overraskede mig midt i Mads Byparken. Han gik på knæ og gav mig den smukkeste ring.

At vide ens fotograf er professionelt betyder så meget

Vi fandt hinanden på dating.dk

Vi fandt hinanden på dating.dk. Han var den første som skrev til mig, og jeg var vildt nervøs. Vi mødtes ret hurtigt efter. Kan huske han spurgte om jeg ville komme hjem til ham, men han ville skrive i løbet af dagen, for det kom an på hvad tid han havde fri fra arbejde. Jeg tjekkede min mobil konstant, og endelig skrev han, at jeg gerne måtte komme om aften. Han havde lavet kage og the, og sammen sad vi i ham meget lille 2 pers. Sofa. Var vildt nervøs, men det gik godt, og ret hurtigt efter flyttede jeg hjem til ham. Ja tænk det er 10 år siden. Jeg er i dag 32 år og min kæreste er 39 år. Min kæreste siger, at han ellers havde sagt han ikke ville giftes, men så kom jeg og fortryllede ham ?

Bryllupsplanlægningen

Vi er ikke nået så langt med bryllupsplanlægningen, for det er ikke mere end 8 dage siden Han friede. Vi har dog snakket om, at blive gift på et slot. Vi bor på Fyn og her er der mange flotte slotte, og så er jeg så heldig, at min mor har tilladelse til og vie os, så det skal hun i hvert faldt. Det synes vi er meget unikt og ret sjovt.

Min brudkjole

Angående min brudkjole, har jeg tænkt i og sy den selv. Dog skal jeg alligevel ud og prøve kjoler, da det ligeså meget er en stor del af planlægningen til et bryllup. Men går med tanken om at lave den selv. Jeg lavede min søsters brudekjole og hun blev rigtig glad for den. Min kæreste har set et jakkesæt fra en musikvideo, så han går og driller med at han gerne vil have sådan et. Det er bestem ikke mig, for det er bukser som er alt for store og hænger. Ja min kæreste tror tit han er yngre end han er ? Vil nu gerne bare se ham i et klassisk sort jakkesæt, for det synes jeg er pænt til ham.

En kæmpe bryllupskage

Jeg håber vi kan få råd til en kæmpe bryllupskage. Jeg elsker kage og har set så mange flotte. Jeg er så heldig og have en kollega som gerne vil hjælpe, for hun kender en som er kanon til det. Tænker den skal være med chokolademousse og hindbærmousse også almindelige lagkagebinde. Så gerne i 3 etager, og bare helt hvid, men pyntes med smukke spiselige blomster. Gerne liljer for det er min ynglingsblomst.

Jeg tænker vi bliver omkring 45-50 personer. Det er både familie og venner som skal med. Vi har ikke nået så meget mere af vores planlægning, da det stadig er ret nyt. Men at vinde en så stor præmie vil være så fantastisk.

At vide ens fotograf er professionelt betyder så meget

En så stor og speciel dag vil jeg meget gerne kunne se tilbage på til mine dages ende. Og at vide ens fotograf er professionelt betyder så meget, får så ved man bare ens billeder bliver gode. Jeg er faktisk ikke ret vild med og få taget billeder, men en god fotograf vil helt sikkert kunne hjælpe mig, berolige mig, og guide mig hvad jeg skal gøre så det bliver smukke bryllupsbilleder.

Mine bryllupsbilleder

Jeg er ret følsom og kan blive meget ked at det, hvis folk tager billeder af mig som jeg ikke bryder mig om. Og vil blive enormt ked af det, hvis jeg ikke synes mine bryllupsbilleder. I og med fotografen vil være der hele dagen, vil jeg også gerne kunne slappe af og ikke være nervøs for ”grimme” billeder. Så vil vælge jer, da jeg gerne vil have flotte professionelle billeder.

Om vi skal på bryllupsmesse, ved jeg desværre ikke. Jeg har endnu ikke undersøgt hvor og hvornår men tænker da det kunne være meget muligt vi skal det.

Hvis jeg ikke har besvaret alle punkter, så er det fordi vi ikke har planlagt/ gennemtænkt det endnu.

Ps. Min kæreste spurgte lige hvad jeg lavede, for han synes jeg blev ved med og skrive ?

Indhold