Portrætfoto ved bryllup

Portrætfoto ved bryllup – Vores tilgang til bryllupsfotografering er en blanding af portrætfoto og reportagefotografi. Det vil sige, at vi forsøger ikke blot at tage de spændende portrætbilleder af bruden og brudgommen, men også indfanger følelserne og stemningerne både hos brudeparret og hos gæsterne. Billederne skal fortælle historien om dagen. Det betyder, at vi videremere end de traditionelle bryllups portrætfotos, også fotograferer de små historier, der altid sker når mennesker er forsamlet. Billeder der er med til at give ekstra glade minder om den store dag.
Se mere om bryllupsfotografen her.

Omkring brylluppet

For os er det vigtigt at vores brudepar føler sig trygge og glade ved fotografens evner og kreativitet, derfor gør vi altid meget ud af at sikre os vores kunder får en grundig guide og service, både før, under og efter brylluppet. Derfor:

  • Snakker vi med kunderne inden brylluppet og afstemmer forventningerne
  • Vi tager den pris vi ved vi er værd. Vi er ikke de billigste, men til gengæld nogen af de bedste.
  • Vi kender vores basale foto teorier omkring bryllupsfotografiet og har indarbejdet gode rutiner med vores positioner og fotoudstyr.
  • Vi medbringer ALTID backup-udstyr
  • Vi fotograferer i RAW (det giver den bedste kvalitet)
  • Vi er altid en autoritet og stoler på egne evner til at se de gode billeder
  • Vi udnytter alle situationer
  • Overvej at booke jeres fotograf halv eller heldags, for at få så mange forskellige fotos som muligt fra jeres største dag.

Reklamefotograf i Danmark

Reklamefotograf i Danmark. Fotografer med ekspertise i æstetik, stil og komposition. Stor erfaring i reklamefoto og mange andre genrer. Reklame fotograf DK viser eksempler på reklame, mad, portræt, reportage, mode, produkt, og bryllupsfotografering. Fotografer har ofte specialiseret sig inden for et bestemt område. Det kan fx være som mode- eller portrætfotograf.

Læs mere om kreative reklamefotos her.

Ganske få fotografer arbejder med luftfotografering, enten med billeder af bygninger eller landskaber eller med luftfotoopmåling til brug for geografiske kort.

Der var engang

Dengang var det hovedsagelig bryllupsfotograferinger og portrætter jeg arbejdede med. Efter min læretid arbejdede jeg godt 4 år med reklamefotografering. Nu laver jeg både reklame-, mode-, reportage-, bryllup-, portræt og boudoirfotograferinger. Det er blandingen mellem portrætter og reklame og mode, som gør billederne levende og nærværende.

Reklamefotografering / bedriftsmarkedet. Vi fotograferer også for næringslivet. Trenger din bedrift bilder for profilering på web eller i trykksaker?

Reklamefotograf

Reklamefotografering. Reklame- og produktfotografering udføres i studie eller/og hos kunden. Som fotograf sætter jeg en stor ære i at sikre dig det bedst mulige resultat. Erhvervsfotografering herunder: Reklamefotograf, Reklamevideo, Virksomhedsportræt, Billedesprog til virksomheden. Reklamefotografering til brochure, hjemmeside, annoncer samt anden markedsføring.

Ord og billeder kan betyde hele forskellen på helhedsindtrykket af din markedsføringsindsats. Få professionel hjælp til både tekst og fotografi.

Dygtig fotograf til erhvervsfotos.

Indhold