Her en lille bryllup historie

Tamberhus kro bryllup – Her en lille historie om hvorfor vi ønsker, at få besøg af jer på vores store dag. Datoen ligger godt nok lige ind i 2019, nemlig d 26/1 2019 og det er der en særlig grund til. Vi håber stadigvæk at vi kan komme i betragtning til konkurrencen.

Det var kærlighed ved første blik

Min mand og jeg har været sammen siden juni 2001. Det var kærlighed ved første blik, en af dem hvor hjertet siger. Det er ok hvis han ikke bliver min, men jeg håber inderligt at han vil blive lykkelig. Men han blev min, med det samme og inden der var gået en uge. Havde vi begge mødt og set begge vores forældre og familie, og den er virkelig stor på begge sider. Fået nøglen til hans lejlighed og erklæret vores kærlighed til hinanden. Altså vi vidste det skulle være os to for altid og jeg var kun lige fyldt 17 år og han 23. Men alle mennesker omkring os var lige så meget sikker på at det var ægte kærlighed og for evigt.

Vi blev gift i alt hemmelighed

Men jeg var ikke klar til at blive gift med kirke, kjole, mange mennesker og alt det der, for jeg synes ikke at jeg var gammel nok. Og det at være i centrum var og er ikke lige noget vi begge har det så godt med. Men vi blev gift i alt hemmelighed, hvor kun vores forældre var tilstede. Ja familie og venner var lidt skuffet, men vi lovet der nok skulle komme en fest med det hele, på et tidspunkt hvor vi var klar til det.

Vi har siden da fået 2 dejlige børn og kærligheden er stadigvæk lige så stor. Den har overlevet mange svære ting, som livet nu bringer og vi er stadigvæk ikke i tvivl om for evigt.

Min far og jeg var meget tæt knyttet

Jeg mistede min far efter et meget intenst sygdomsforløb i 26 januar 2015. Min far og jeg var meget tæt knyttet selom jeg er nr 5 i en søskendeflok. Det var en hård tid men jeg klarede det, tak i vær min mand. Der er stadigvæk dage især her i julen, hvor ting og overskud kan være svær. Men min mand er her og det betyder alt.

Brylluppet

Brylluppet skal står d 26 januar 2019, da vi har kobberbryllup i januar 2019. Og da det var den dag min far gik bort. Vi synes begge at det skal være den dag, for intet og ingen dag kan følelsesmæssigt blive lige så intens, som væres kærlighed. Tiden er inde og selvom det hedder kobberbryllup bliver det et bryllup som et stort bryllup nu er og skal være.

Kirke, kjole og alle godt 100 mennesker

Kirke, kjole og alle godt 100 mennesker. Vores datter på den tid 10 år som brudepige og vi eneste 2 op af kirkegulvet. Vores søn til den tid 6 år siden af min mand ved alteret. Køkken/kok en god ven fra Tamberhus kro, som laver fantastisk mad og lokale enten der eller på arvegården i den kommende stald gildesal. Stedet er vi ikke helt sikker på endnu, da min mands far lige har fået konstateret uhelbredeligt kræft. Men ønsket er på gården. Temaet er grønt og vild natur da vi begger er spejdere og natur mennesker. Og så selvfølgelig forhåbentlig jer som fotograf. Vores historie i korte træk og med hele hjertet.

Indhold