Vi laver et basisforløb, hvor du lærer at løse de meste almindelige billedredigerings opgaver

Kursus i billederedigering og fotografering – Vi laver et basisforløb, hvor du lærer at løse de meste almindelige billedredigerings opgaver. Du får indblik i de vigtigste teorier og lære om farver samt billedformater til tryk og web.

Photoshop er ikke bare for grafikere, fotografer eller andre, der arbejder med programmet professionelt. Du kan sagtens bruge Photoshop til dine private ferie billeder eller når du portrættere børnene eller børnebørn m.v.

  • Du skal lære og forstå alle værktøjer i Photoshop og hvad de kan bruges til.
  • Du lærer at se om billeder er fint belyst eller over/under belyst, så der kan justeres uden at ødelægge det originale billede.
  • Vi ser på hvilket format, du skal gemme i for henholdsvis hjemmesider eller det trykte format.
  • Du lærer at arbejde med lag og forstå, hvordan du organisere dem for at gøre det nemt at arbejde med.
  • Du lærer at forstå toner og kontraster i billedet og at sætte dem korrekt.
  • Du lærer at vælge noget fra i billedet, så du får det vigtige frem og budskabet formidlet.
  • Du lærer at vælge områder i billedet, der skal ændres.

På kurset arbejder vi først med teorien og laver praktiske øvelser for at opnå bedre indlæring, så du kan få det optimale ud af kurset.

Kursus i fotografering

Er du træt af at læse tykke manualer eller vil du bare have bedre billeder.

På dette kursus lærer du at udnytte de mange muligheder med dit digitale kamera. Uanset kamera mærke – så bliver du en bedre fotograf efter kursus!

Har du lyst til at blive en bedre fotograf? Begynder fotokursus giver en indføring i basale færdigheder som blænde, lukkertid, perspektiv, lys, betjening af kamera m.m. Derudover kommer vi til at beskæftige os med teknikker inden for blandt andet portræt-, børne- og naturfotografering.

Fotokuserne indeholder både teori og praktiske øvelser, så det er en god ide at medbringe kamera.

Fotokurserne foregår i små hold med maksimalt 10 deltagere, det giver en hyggelig personlig stemning. Samtidigt giver det mig mulighed for at tilpasse undervisningen til de enkelte elevers niveau. Kurserne varer ca. 3 timer og inkluderer drikkevarer og en let forfriskning. Kurserne bliver afholdt i mit studie i Korsør.

Jeg er med hele vejen fra din idé til det færdige tryk bliver leveret til din virksomhed. Som fotograf er jeg ofte rundt i hele landet, så jeg er med stor sandsynlighed lige i nærheden af dig inden for den nærmeste fremtid.

Jeg har større ambitioner end “bare” at tage billeder. Jeg vil tage levende billeder, der bringer minderne om begivenheden frem igen selv mange år efter.

Hvad enten det drejer sig om portrætfotos, enkeltbilleder fra en sportskamp – eller en større billedserie fra et bryllup, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten.

Lad os tage en snak om din opgave i dag – det er en af de ting, der er gratis og uden forpligtelser af nogen art.

Undervisning:

Er du træt af ikke at kunne bruge dit ny indkøbte spejlrefleks kamera optimalt, og vil du gerne lære at bruge det mere kreativt, når du fotografere feriebilleder, børnene, kæresten, eller din hund, måske noget helt andet?

Du kommer nok ikke ”hall of fame” som verdens bedste fotograf efter et kursus hos mig, men jeg kan give dig nogle værktøjer til at komme videre med fotograferingen. Kurset kræver mindst 8 deltagere og tager en lille dag.

Indhold