Brudekjoler til den smukke brud

Brudekjoler findes i mange flotte varianter. Find inspiration til valg af din brudekjole her på hjemmesiden. Billederne er taget ved danske bryllupper igennem de sidste par år. Siden er lavet for at vise kommende brudepar  hvordan andre par har valgt deres brudekjoler skal se ud og hvordan de har fået dem lavet faconsyet. Der er mange forskellige stilarter når det kommer til brudekjoler. Sørg for du prøver en del forskellige før du beslutter dig. Det er ikke sikkert du ser ligesådan ud i en kjole du kan lide som bruden på billedet og omvendt.

En vellykket ægteskab kræver forelskelse mange gange, altid i den samme person.

– Mignon McLaughlin

brudekjoler historiebrude i kjolen ved aldershvile brudekjoler københavnkjole bryllupbrudekjoler billigede flotteste brudekjolerBrudekjoler findes i mange flotte varianterbrudekjoler frederiksbergvintage brudekjoler københavnbrudekjoler med blonder

Brudekjoler er ikke et nyt bryllupsfænomen og går langt tilbage i historien

En brudekjole er en kjole, som udelukkende anvendes i forbindelse med bryllup eller vielse. Brudekjolen er traditionelt hvid, men også pastelfarver som cremehvid, champagne og bleg-rosa forekommer. Brudekjoler har ikke altid været hvide. Det var først i slutningen af 1700-tallet, at den hvide brud med slør og krans blev moderne. Brudekjoler har altid betydet meget op igennem tiden ikke mindst for den giftemodne kvinde. De mest ikoniske royale brudekjoler er også hvide.

Se flere flotte bryllupsbilleder her.

 

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt!

Brudekjolen er blikfang nr. 1 når bruden går op af kirkegulvet

Når bruden går op af kirkegulvet hviler alle øjne på hende og den flotte brudekjole. Det er her brylluppet for alvor starter. Det store øjeblik de mange bryllupsgæster, familien og selvfølgelig gommen har ventet på. Den smukke brud går op imod sin kommende mand for at sige ja foran præsten og hele menigheden af familie og venner. Brudekjolen er sammen med bruden dagens højdepunkt på den store dag. Uanset hvor flot gommen står ved alteret er det altid bruden alle øjne hviler på. Og en del af bruden er selvfølgelig den smukke brudekjole.

Se mere om bryllupsfotograferne her.

Et lykkeligt ægteskab er en lang samtale, der altid synes at være for kort.

– Andre Maurois

Indhold