Mødet

Vi mødte hinanden på vores arbejdsplads i december 2014. Anders er politibetjent, og Merete arbejder med kommunikation i Midt- og Vestsjællands Politi. Første gang vi så hinanden var til et infomøde om reaktionspatruljer – noget som Anders overvejede at søge og Merete skulle lave kommunikationen omkring det.

I politiet giver alle mand hånd til hinanden og hilser pænt. Vi gjorde det samme og på den måde fik Anders fat i Meretes navn. Efterfølgende skrev han og spurgte, om vi ikke skulle drikke en kop kaffe sammen. Siden har vi været kærester.

Forlovelsen

Efter at have spurgt Meretes far om lov friede Anders til Merete på en gammel borg med havudsigt på Cypern i sommeren 2017. Svaret var selvfølgelig ja.

Hvor er vi fra

Anders er født og opvokset Midt-Vestjylland i Hoven ved Skjern, men flyttede til København for at studere – som så mange andre betjente. Og har aldrig haft behovet for at vende retur til Jylland. Merete er født og opvokset i Taastrup. Det er også i Taastrup vi bor i dag, i det hus som vi overtog i august 2016 og har gennemrenoveret.

Bryllupsmesse

Vi overvejer at tage til bryllupsmessen i Forum i januar. Men frygter lidt alle de ting som vi der finder ud af, at vi ikke kan leve uden. Budgettet er allerede lidt højere end vi nok havde forventet. J

Hvem skal levere

  • Ringene køber vi i en lokal guldsmed i Taastrup; Asferg. Vi går efter nogle meget enkle ringe.
  • Brudekjolen er fra Bride Fashion og er af mærket Pronovias. Den er købt brugt via Trendsales. Vi vil hellere bruge pengene på en mad, vin og fantastisk fest end på en kjole, som kun skal bruges en enkelt gang. Merete er så klodset, at hun alligevel med statsgaranti få hældt rødvin udover den.
  • Anders har tænkt sig at købe sit jakkesæt hos Nordic Suit. Det bliver mørkeblåt enkelt og elegant.
  • Bryllupskagen skal Johan Henrik Kirketerp-Møller stå for. Han er en fantastisk dessertkok, og leverede også en fantastisk bryllupskage til Meretes bedste venindes bryllup.

Brylluppet

Det bliver et forårsbryllup den 26. maj 2018, så temaet er lyse og skønne forårsfarver med et romantisk touch.

Vi skal vies i Taastrup Nykirke i Taastrup

Vi skal vies i Taastrup Nykirke i Taastrup. Her er Merete også konfirmeret. Vi håber på, at Anders’ kollegaer vil stå udenfor kirken, når vi kommer ud. Det plejer de at gøre for hinanden. Sammen men smukke Dannebrosfaner, hvilket er en tradition i Meretes vennekreds.

Efter vielsen sender vi gæsterne afsted med S-toget og naturligvis en vogn med kolde drikkevarer, så de ikke tørster på vejen.

Reception

Reception og fest finder sted i KFUKs smukke festlokaler i Store Kannikestræde 19 i København. Receptionen bliver for omkring 150 gæster og varer fra 15-17. Lokalerne er opdelt i 2 etager. Så 1. Sal bliver brugt til reception og efterfest og 2. Sal bliver brugt til bryllupsmiddagen, hvor vi har inviteret 90 gæster.

Vi håber på, at festen kommer til at vare hele natten.

Johan-Henrik kommer også til at skulle stå for en lækker 3-retters menu.

Natmaden bliver pizzaer leveret til døren. J

Hvorfor vil vi gerne have en bryllupsfotograf

Der er faktisk styr på stort set alt til vores bryllup – undtagen fotograf. Pengene har meget hurtigt fået ben at gå på, og vi ved bare, at det koster, hvis man gerne vil have ordentlige billeder fra dagen. Derfor har vi nok lidt udsat det igen og igen.. så vi ikke behøvede at forholde os til det i budgettet.

Vi vil gerne have foreviget vores store dag

Vi vil gerne have foreviget vores store dag – både de mere opstillede situationer, men også de spontane øjeblikke, som kun en rigtig dygtig fotograf kan fange. Jeres billeder kan lige præcis det, så derfor vil vi meget gerne have bryllupsfotografi lige præcis af den store Dag. Det ville forevige vores store dag på den perfekte måde.

Indhold