Der er mange måder at sige det på i kirken. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilken måde, der er den rette for netop jer. Der findes et utal af kærlighedssange til bryllupper i kirker – men I kan også leje en sanger til kirken og sætte jeres helt eget opræg på oplevelsen.

Der er ingen tvivl om, at den rigtige sang i kirken kan få alle gæster til at knibe en tåre. Det er nemlig lige det, musik kan. Store ord kan være svære selv at sige, og derfor kan den rigtige sang hjælpe med at sætte nogle flere ord på jeres kærlighed til hinanden på den store dag.  Du har til gengæld flere muligheder, når det kommer til sangformatet i kirken.

Brug for en dygtig bryllupsfotograf?

Få en sanger til at synge ”jeres sang”

Hvis du og din partner har en fælles-sang, der vækker de helt rigtige følelser og minder i jer, kan I vælge at få en sanger eller sangerinde til at synge den for jer i kirken. Det er en rigtig fin måde at gøre en verdenskendt sang til sin egen.

Der findes et utal af dygtige sangere, der netop tager ud i kirker for at synge til diverse bryllupper. Typisk vil det være sådan, at bruddeparret taler sammen med sangeren forinden og aftaler, hvordan sangen ønskes sunget i kirken, så den helt rigtige stemning bliver skabt.

5 populære og romantiske sange til bryllup i kirken

Hvis I i stedet altid har drømt om at få spillet en helt specifik sang, kan I også vælge at få den spillet i kirken. Men mangler du derimod inspiration til sange til jeres bryllup i kirken, så læs med videre. 

Vi giver dig her en liste over de mest populære sange til kirken:

#1 John Legend – All of Me

John Legend synger i sin sang om to mennesker, der giver hinanden alt, hvad de kan til hinanden – fordi deres kærlighed er større end noget andet. Alt i ham elsker alt i hende – selv alle de uperpekte ting.

#2 Tim Christensen – Right Next to the Right One

En dansk klassiker med et smukt omkvæd, der sprudler af den reneste kærlighed til et andet menneske.

#3 Søs Fenger – Du Er

Danmarks stolthed – Sus Fenger – der synger om, hvad kærlighed er og hvad hun føler i forbindelse med sin kærlighed til et andet menneske.

#4 Dean Martin – That’s Amore

Dean Martin der beskriver, hvad der er ”amore” – altså hvad der er kærlighed. Det er en engelsk sang, der på mange punkter også er utrolig italiensk at lytte til med de valgte instrumenter og måde at synge på. 

Den danske skuespillerinde Stephania Potalivo valgte blandt andet denne sang til bryllup i kirken i 2018.

#5 Christina Perri – A Thousand Years

Christina Perry synger om, hvordan hun har elsket en person i tusinder år. Sangen fortæller med andre ord om, hvordan to mennesker har elsket hinanden i længere tid og fortsat vil elske hinanden i tusinder af år.

Glem ikke musikken til festlighederne senere – lej en DJ

Når først I har fået styr på musikken til kirken, kan det også være en god idé at leje en DJ til senere på aftenen. Det giver jer tid og ro til at nyde hinanden og jeres gæster på den store dag.

Der er til gengæld ikke nogen, der er bedre til at sætte en fest i gang end en DJ fra Dansk DJ Service – og så er det endda til konkurrencedygtige priser. 

DDJS er gennem tiden blevet en af de mest foretrukne DJ-udlejere på markedet, og det skyldes blandt andet deres høje kundetilfredshed.

Send en forespørgsel afsted med det samme og få allerede et uforpligtende tilbud på en DJ til dit bryllup inden for 24 timer.


Indhold