Morgengaver er en gammel tradition i forbindelse med bryllupper. Det er ikke alle brudepar, der giver hinanden en morgengave, men nogle par vælger at gøre det for at vise sin hustru eller mand lidt ekstra kærlighed dagen efter, at de har erklæret deres kærlighed til hinanden med et ‘ja’ til deres bryllup. Der er tradition for, at det er manden i forholdet, der giver kvinden en morgengave, men flere og flere kvinder er også begyndt at give sin mand en morgengave. Er du en af de kvinder, der snart skal giftes og gerne vil forkæle din kommende mand en morgengave, giver vi dig her fem skønne morgengave-ideer i hver sin genre.

Har du overvejet en morgengave fotografering

En klassisk blazer

En flot klassisk herreblazer gør underværker på enhver mand. Har din bedre halvdel ikke en flot blazer, eller er hans nuværende gammel, slidt og passer ham faktisk ikke længere, så er en ny en af slagsen en oplagt morgengave. Der findes et væld af forskellige blazere til mænd; ternede, ensfarvede, stribede, med stretch, blazere i silke, blazere i hør og mange flere varianter. Så gør dig nogle overvejelser omkring, hvad din mand vil synes bedst om, inden du går ud og køber en blazer – ofte er en flot kvalitetsblazer ikke helt billig, og det vil være synd ikke at gøre sig den umage at forsøge at vælge den rigtige i første omgang. 

En skøn flaske vin

De fleste mand kan lide en rigtig god flaske vin. Og heldigvis er der meget god vin at finde, hvis du vil give en flaske, der wow’er lidt i morgengave. Du kan med fordel bevæge dig lidt væk fra at give en klassisk, tung, italiensk rødvin og i stedet gå efter en lidt mere speciel rosé eller hvidvin.

Et flot herresmykke

Tiderne hvor smykker var forbeholdt kvinder, er for længst ovre. I dag går mange mænd med smykker som ure, ringe, halskæder, armbånd og øreringe, og der popper flere og flere virksomheder op, som producerer unisex- og/eller herresmykker. Er din mand ny i at gå med smykker, kan du med fordel gå efter et simpelt sølvarmbånd, som vil klæde ethvert mandehåndled. 

Et IT-kursus

Er din mand lidt af en nørd, der går op i teknologi og IT, kan du overveje at give ham et fedt IT-kursus som morgengave. Der findes mange udbud af IT-kurser, hvor kompetente IT-konsulenter underviser, og hvor man som teknologiinteresseret eller udvikler kan blive klogere på og få hands-on viden om, hvordan forskellige platforme og systemer virker. 

Medlemskab hos et grønt elselskab

Går din bedre halvdel op i klima, miljø og grøn energi, kan et medlemskab hos et grønt elselskab være en oplagt morgengave. Der er efterhånden flere elselskaber, der har taget den grønne omstilling til sig, og som hjælper både private og erhverv med konkrete redskaber til at spare på strømmen og tage de grønne energi-valg. 

Indhold