På jagt efter Vielsesringe og forlovelsesringe?

Vielsesringe og forlovelsesringe er et symbol på kærlighed mellem to mennesker. Gå på opdagelse i sidens lækre bryllupsunivers og se billeder til inspiration til brylluppet og de perfekte vielsesringe til jeres bryllup. Skal man både have forlovelses og vielsesringe? Der er mange, der vælger at bruge deres forlovelsesringe som deres ringe ved brylluppetVielsesringe kendtes i Romerriget og blev siden spredt med kristendommen. Det er efterhånden en lang tradition at udveksle ringe, når et ægteskab indgås. I Norden kan traditionen spores helt tilbage til 1300-tallet, hvor man begyndte at udveksle ringe som tegn på, at der var indgået en aftale.

Se flotte og kreative bryllupsfotos fra danske bryllupper her.

Vielsesringen er formentlig det vigtigste smykke i livet.

gom vælger ring
På jagt efter Vielsesringe og forlovelsesringe?
vielsesringe diamant
vielsesringe hvidguld
ringe bryllup
klassiske vielsesringe
titanium vielsesringe
vielsesringe symbolik
håndlavede vielses ringe

De første vielsesringe stammer fra det gamle Egypten

De fleste historikere mener at de første vielsesringe stammer fra det gamle Egypten, hvor ringe af siv og andre planter blev udvekslet af brudeparret. En salomonisk løsning på problemet har for mange været at placere forlovelsesringen på venstre hånd og derefter flytte den over på højre hånd efter vielsen. På brudeparrets bryllupsdag, sigter mange par efter at fastholde forbindelsen til fortidens traditioner og deres families historie. Det kan du gøre med dine bryllups smykker, som er blevet så vigtig en del af brylluppet, nemlig i form af selve vielsesringene.

Ringene udveksles, som et tegn på kærlighed og troskab.

Læs artiklen: Hvad koster ringe til bryllup?

Ringe, der binder og forbinder

Ringe, der binder og forbinder, er et symbol i forbindelse med forlovelse og ægteskab, en forlovelses- eller vielsesring. De elskende bindes hermed i al evighed i “hymens lænker”. En vielsesring bæres af både mænd og kvinder efter, at de er blevet gift. Vielsesringen symboliserer ægteskab og et evigt bånd. Vielsesringe kan gå hen og blive en stor post på jeres bryllupsbudget, så tænk jer godt om før I beslutter jer.

Ringen er symbol på evighed

Indhold