MINNER FOR LIVET

Foto til bryllup gir deg minner for livet fra den store dagen. Vi har en spesiell fascinasjon for lyset, skyggene og fargene i et motiv og benytter ulike fototeknikker og redigeringsteknikker for å skape en spesiell atmosfære i bildene vi lager. Juni 2010 startet vi som frilansfotograf og har gjort en rekke event, bedrifts, bryllup og portrettoppdrag.

Se mere om fotografen her

Når du skal gifte deg, er det en ting som er sikkert, det blir tatt bilder

EN DAG Å SE TILBAKE PÅ – Når du skal gifte deg, er det en ting som er sikkert, det blir tatt bilder – mange bilder. Kanskje du allerede har bestemte oppfatninger av hvordan du vil ha det, eller kanskje ikke? Det handler om å forevige øyeblikkene. Feste til brikken det du vil se tilbake på med glede, den store dagen som tok så lang tid å planlegge og plutselig var den over. Skal du gifte deg i utlandet? Hva med å ta med fotograf fra Norge? NORSK BRUDEPAR FOTOGRAFERT I BUDAPEST

Vi som jobber med Foto til Bryllup

Vi som jobber med Foto til Bryllup har lang erfaring med å fange de viktige øyeblikkene. Akkurat det ene nanosekundet, det ene blikket, eller den handlingen, det som er deres eget THE MOMENT -øyeblikket dere skal huske tilbake på lenge etter selve dagen. Gjennom en hel dag med fotograf i umiddelbar nærhet dokumenterer vi mange slike øyeblikk; Hos frisøren, når brudekjolen skal på, på vei til kirken, i kirken og utenfor, deres helt egen og unike fotografering, mottakelsen og selskapet, Alltid diskrét i nærheten dokumenterer vi øyeblikkene.

Bryllupskake

En skikkelig kake er nærmest selve hovedingrediensen til et vellykket bryllup. Og her snakker man sjeldent om en vanlig kake bakt av mormor eller andre familiemedlemmer – når noen skal giftes bør det serveres en eksklusiv kake.

Bryllupsdikt

Bryllupsdikt eller kjærlighetsdikt som noen vil kalle det er en sentral del av selve bryllupet, enten det er man selv som skal gifte seg eller om man er gjest. Men hvem skal egentlig bidra med bryllupsdikt?

Bryllupsdager

Bryllupsdagen er en svært viktig del av et parforhold – kanskje viktigere for enkelte enn for andre. Dette var dagen da man sa ja til hverandre og bekreftet kjærligheten, og virkelig bestemte seg for at det skulle.

BRUDEN PYNTES

Mange morsomme og flotte øyeblikk foreviges når bruden pyntes for den store anledning. Hva har bryllupsfotografering å gjøre med: snøvær over fjellet – øsende regnvær – vakker natur. 

VIELSEN

Spenningen og forventningen. Inne i kirken, ute på trappen. Kysset. Den lykkelige familien og de glade vennene. Vi har kjærlighet til foto og gjør oppdrag i hele landet. Med Foto til Bryllup garanterer vi fotografering til bryllupet deres av høyeste kvalitet gjennom hele dagen.

“Det er en jungel av aktører og vi ønsker å skille meg ut, derfor valgte jeg å bruke os. Vi har en egenskap til å fange detaljene som gir dybde og inspirer mottakeren. Vi var litt spent før vi begynte, men opplevelsen av å stå foran kamera ble forvandlet til en reise i latter og glede. Det ikke tvil om hvem vi velger for å fange (eller få frem) det beste i os”

FESTEN

Velkomstdrinken. Middagen. Dansen. Kaken. Hvem satt hvor ved middagen? Hvordan var bordet pyntet og hvordan så maten og kaken ut? Vi liker å eksperimentere med lys, og fotograferer med studiolys og naturlig lys.

Indhold