Langt de fleste af os håber på at finde den eneste ene, som vi kan dele tilværelsen med. Det giver glæde og tryghed at have en anden person, som kan dele livet med. 

Når det går godt, er det rart at have et andet menneske at dele succeserne med, men også når det går skidt, er det rart have en, som man kan støtte sig op ad. 

Kulminationen af kærligheden er for mange at blive gift. I et ægteskab bliver de to parter for alvor smedet sammen, både symbolsk og rent praktisk. Foran de fremmødte gæster til brylluppet, giver man hinanden et ’JA’ og udveksler ringe – begge dele er et symbol på det indgåede løfte om at elske og ære hinanden til evig tid. Praktisk betyder ægteskabet også, at man for alvor indgår i en seriøs relation, da man nu bliver betragtet anderledes juridisk af det offentlige, sammenlignet med hvis man blot var kærester. 

Sådan finder du en kæreste, som du kan gifte dig med

Her kan du finde din nye kæreste

Inden du kan iklæde dig bryllupskjole eller jakkesæt, møde op i kirken til lyden af kirkeklokker og gå op ad kirkegulvet for at love evig troskab til din partner, kræver det dog, at du finder den rette person. En, som du har lyst til at tilbringe resten af dit liv med. 

Det er dog ingen nem sag at finde en kæreste, og derfor hjælper vi dig i denne guide, hvor vi begynder med det afgørende og første skridt, som er at finde en kæreste.

I det følgende vil vi præsentere dig for tre gode bud på, hvor du kan indlede jagten på en partner.

Læs artiklen: Guide til bryllupsplanlægning

Bryllupsfotograf

På datingsider

Hvis du er single og er frustreret over, at det ikke er lykkedes dig at finde din drømmemand eller -kvinde, kan du glæde dig over, at det trods alt aldrig har været lettere at finde en partner, end det er nu. 

Den teknologiske udvikling og opfindelsen af internettet er medvirkende til, at du kan komme i kontakt med mænd og kvinder fra hele landet, uden du behøver løfte numsen fra sædet derhjemme. Har du lyst, kan du sågar komme i kontakt med andre singler udenfor landets grænser.

Vi kender ikke til mange singler, som aktivt søger efter en kæreste, som ikke er at finde på en eller flere af de mange datingsider på internettet. 

Opretter du dig på en datingside, har du mulighed for at komme i kontakt med tusindvis af andre singler, som alle har nogenlunde samme intention som dig.

Udvalget af datingsider er relativt stort og det kan være en smule svært at overskue de mange muligheder, hvis man er ny til dating på internettet. For at gøre det nemmere at vælge den rigtige datingside, kan du med fordel tjekke FindEnKæreste.dk’s oversigt over datingsider ud. Du finder oversigten her

bryllupsfotograf-jylland

Hos dit netværk

Hvis du har en nogenlunde gennemsnitlig omgangskreds af venner, familie, bekendte og kollegaer, er der gode chancer for, at disse kan sætte dig i forbindelse med din kommende kæreste. 

Det kan være svært at bede om hjælp, og særligt når det handler om at finde en kæreste, kan det kræve et langt tilløb at finde modet til at bede om andres assistance. Der er dog flere grunde til, at du bør overveje at give det et forsøg. 

Først og fremmest har dit netværk adgang til hundredevis af mennesker, hvoraf en del af dem må forventes at være ledige på markedet. 

Læs artiklen: Alt om bryllup

De fleste i dit netværk hjælper dig med glæde med at finde en mage. Det er vores erfaring, at det er de færreste, som ikke har lyst til at leje ’Kirsten Giftekniv’. 

Det vil naturligvis langt fra være alle af de singler, som dit netværk kender, som vil passe til dig. Det er dog her, fordel nummer to ved at benytte sit netværk kommer ind i billedet. Dit netværk kender dig nemlig og ved derfor nogenlunde, hvad du går efter i en potentiel partner. 

bryllupsfotograf-2888

I din dagligdag

Din nye kæreste behøver ikke nødvendigvis findes gennem en datingside eller dit netværk, for han eller hun kan også sagtens stå ved køledisken nede i supermarkedet, hvor han/hun er ved at handle ind til aftensmaden. 

Hvis du tænker over det, kan du sikkert nikke genkendende til, at du møder utroligt mange nye mennesker hver eneste dag. Når du er ude at handle, går en tur i parken, eller sågar når du er ved tandlægen, kan du møde op til flere nye mennesker, som potentielt kan være en mulig kæreste. 

Det er dog de færreste af os, som gør mere ved disse spontane møder, udover måske at sende et par diskrete blikke og et smil. Hvis du virkelig er seriøs i din jagt på en partner, kan du dog med fordel finde modet til at tage disse møder et skridt videre ved at henvende dig.

Vi siger ikke, at det på nogen måde er nemt, men metoden kan være rigtig effektiv. Du skal dog være forberedt på at blive afvist, når du henvender dig, ligesom der er en chance for, at vedkomne allerede er i et seriøst parforhold.

Læs også:

Indhold