Det er ingen hemmelighed, at et bryllup hurtigt kan blive en dyr affære, og ærlig talt så er det også de færreste, som har lyst til at være sparsommelige på denne helt særlige dag. Mange par har et billede oppe i hovedet af, hvordan de gerne vil have deres bryllup til at foregå og se ud. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis ideen om drømmebrylluppet ikke helt stemmer overens med finanserne. 

Gør jer klart, hvad I vil have

Det første I bør gøre, er at gøre jer klart, hvilket slags bryllup I gerne vil have. Man kan holde bryllup på mange forskellige måder og alle par er forskellige. Før I begynder at planlægge, er det derfor en god ide, at I bliver enige om det overordnede koncept. Det vil også gøre det nemmere for jer, at få et overblik over økonomien. 

Nogle par vil gerne holde et simpelt havebryllup med de nærmeste venner og familie, mens andre har planer om bryllup på et gods med 6 retter, hvide duge og alle fra den udvidede omgangskreds og familie. Det kan også være, at I har besluttet at der skal være fri bar, men at maden i stedet skal være lidt mere simpel. Hvad I vælger er helt op til jer, men jeres valg kommer naturligvis til at påvirke prisen på brylluppet. 

Ved at gøre jer klart, hvordan I ønsker jeres bryllup, kan I undgå en masse stress og bekymringer under selve planlægningen. Desuden kan mange problemer og skænderier undgås ved på forhånd at fastlægge et realistisk budget, som I er enige om. 

Få luft i budgettet

Så langt så godt. I har forventningsafstemt og I er blevet enige om, hvilket slag bryllup, som I gerne vil have. Men – det ser ud til, at budgettet bliver lidt stramt, hvis det hele skal kunne lade sig gøre. Faktisk er det lidt svært at få et overblik over budgettet. Hvis det lyder, som en oplevelse du kender, så er der gode nyheder. 

Mange par oplever, at det er deres månedlige afbetalinger på forskellige lån, som afholder dem fra at holde lige præcis det bryllup, som de drømmer om. De mange forskellige kreditorer gør det svært at få et overblik over privatøkonomien og de forskellige gebyrer æder løs af opsparingen. Det er kort sagt uoverskueligt. 

Heldigvis er der en løsning. Med et samlelån kan du samle alle dine lån ét sted. Det skaber overblik over din økonomi og ofte kan du spare mange penge, fordi du kun betaler ét gebyr. Det er imidlertid en god ide vælge det rigtige samlelån. Sammenlign samlelån hos Moneybanker og vær sikker på, at du altid får et samlelån med den laveste rente og de billigste gebyrer. 

Skab jeres unikke dag

Med en klar plan og lidt ekstra luft i budgettet bliver det lige pludselig meget nemmere at planlægge jeres unikke dag. Der er ingen grund til at gå på kompromis med jeres drømme, og slet ikke når er tale om en begivenhed, som I vil mindes og fejre resten af livet.

Frihed i økonomien kan også være med til at sikre, at I kan planlægge brylluppet i ro og mag uden at skulle genoverveje hver en beslutning og vende hver en sten, hvis der kommer uforudsete udgifter eller forhindringer. I stedet kan I bruge tiden op til brylluppet på at glæde jer og hygge jer med alle forberedelserne. 

Ekstra luft i økonomien kan ikke garantere jer et langt og lykkeligt ægteskab, men det kan hjælpe med at gøre store udfordringer meget mindre og meget mere overskuelige. 

Sådan får du råd til drømmebrylluppet

Indhold