At vælge en fotograf til sit bryllup

At vælge en fotograf til sit bryllup er nok en af de største tillidserklæringer på dagen, i hvert fald for mig. Tænk hvis billederne bliver dårlige, hvis stemningen ikke rigtig kan føles på billederne, eller hvis  stilen bare ikke er der?! 

fotograf til sit bryllup

Med en fotograf fra jer ville jeg kunne føle mig fuldstændig tryg

Med en bryllupsfotograf fra jer ville jeg kunne føle mig fuldstændig tryg, fordi jeg ved at I har gjort det så mange gange før, og jeg har kun set billeder som var smukke, rørende og med en historie bag. Både jeg og min kommende mand synes at jeres billedstil er jordnær med et kreativt element, og taget med stor respekt for begivenheden som foreviges. Derfor håber vi at vores drøm om en fotograf fra “vores store dag” kan gå i opfyldelse, når vi skal giftes til efteråret.

Hvem er vi?

Jeg hedder Trine og er 31 år og jeg skal giftes med mit livs kærlighed, Martin på 37 år. Sammen har vi to piger på hhv. 7 og 5 år. Vi har valgt at forevige vores kærlighed d. 20.10.2018, da netop den dato er helt speciel for os. Vi mødte hinanden for første gang Vi mødte hinanden for første gang d. 20.10.2005, og d. 20.10.2010 blev vi viet hjemme i vores gamle missionshus, mens vores ældste datter lå trygt i min mave. Vi ville gerne sikre os at vi var smedet sammen inden vi stiftede familie, og derfor valgte vi en stille vielse hjemme.

Drømmen om et bryllup

Drømmen om et bryllup var dog aldrig lagt fra os, og i efteråret friede Martin på toppen af Operaen i Oslo. I 2018 falder d. 20.10 på en lørdag, så det er selvsagt at vi skal fejre vores kærlighed på netop den dato.

Efterårsbryllup

Faktisk har jeg altid drømt om et efterårsbryllup. Både versionen med solskin og de mange smukke farver, men også versionen hvor man må søge tilflugt under en paraply og hvor festen foregår med regnens trommen på ruderne.

Fordi vi skal giftes når efteråret er aller smukkest

Fordi vi skal giftes når efteråret er aller smukkest var det vigtigt for os at vælge en location hvor naturen kan nydes og mærkes.

Vi skal gifte i Skt. Nikolai Kirke I Holbæk, som er en smuk kirke i to niveauer med gyldne farver og god plads. Vi har egenlig ikke valgt kirken fordi den er smuk, men fordi det er den kirke vi føler os allermest knyttet til.

I kirken

Vi har valgt at alle børn er velkomne i kirken. Det er vigtigt for os at de mennesker vi holder allermest af kan være en del af vores ceremoni. Vi kommer til at have 7 søde, finurlige og kaos-agtige blomsterpiger på hhv. 1.5, 2.5, 4, 5, 6, 7 og 14 år – det er (selvfølgelig) vores egen piger, vores niecer og vores gudbørn.

Min far skal følge mig op af gulvet, og min kommende mand vil vente på mig sammen med vores forlover.

Fordi der er over 10 måneder til brylluppet

Fordi der er over 10 måneder til brylluppet, har jeg endnu ikke valgt den endelig kjole, men jeg er ret sikker på at jeg vil være iført en hvis ballgown kjole med tyl-underdel og blondeoverdel. Brydepigerne vil være i hvide tylkjoler og jeg håber at vi alle har et stænk af brudeslør (blomsten) i håret.

Receptionen

Når den kirkelige velsignelse er slut holder vi reception på Stenhus kostskole (i Holbæk) i den gamle pavillon. Også her er alle børn velkomne. Vi skal have bryllupskage og bobler.  Hvis vejret er til det, kan man hælde sin kaffe eller the i en to-go-kopper og gå en tur i den gamle have, lege med ungerne og nyde det smukke område.

Vi vil selv gerne hav taget billeder i den gamle have, da det er her vi begge fik taget billeder da vi i sin tid blev studenter. Hvis det viser sig at den location ikker er så god, er der kort til vandet.

Bryllupsfesten

Når receptionen slutter siger vi farvel til alle børn inklusiv vores egne, og så kører vi til sjællands nationalpark Skjoldungernes Land, hvor vi skal holde fest i Herthadalen. Vi har valgt at ankomme allerede kl. 17, så vi kan nå at nyde det smukke område inden solen går ned, og hvis vejret tillader det, skal vi drikke velkomstdrink på tressen med udsigt til søen og efterårsskoven.

Festen skal foregår i Herthadalens Pavillon som er en gammel stråtækt bygning med sprossede vinduer og høje paneler.

Bryllupsmessen i københavn

Der er stadig en del ting som endnu ikke er fuldstænding planlagt. Vi håber at vide mere efter Bryllupsmessen i københavn d. 14/15 januar, hvor vi har planer om at prøvesmage kager, prøve ringe og besøge forskellige stande for at finde inspiration.

Indhold