Velkommen til “de håndplukkede bryllupsfotografer”

Vi ved fra mange brudepar igennem årene det mener det er svært at finde den rigtige bryllupsfotograf i junglen af amatører og professionelle, der alle mener de er de bedste til det de laver. Vi skal ikke gøre os til dommere over hvem der er de bedste bryllupsfotografer. Men vi har alligevel valgt at lave denne hjemmeside fordi vi mener brudepar skal have et sted hvor de sikkert og trygt kan booke deres bryllupsfotograf og få den bedste service. Vores fotografer her på siden er håndplukket udfra de omtaler og feedback vi har oplevet fra kunder, der har brugt dem gennem årene. Desuden er vi ret strikse med hvem vi lukker ind på siden, da vi jo skal lægge navn til fotografernes kvalitet og anbefaling.

De udvalgte

De udvalgte til denne side skal kunne fremvise hverisær mindst 5 positive udtalelser fra brudepar, der har benyttet deres services indenfor de sidste 3 år. Desuden skal fotograferne have gallerier på deres hjemmesider med mere end blot et enkelt foto fra et bryllup. De skal kunne fremvise hele fotoserier, så brudepar kan være sikre på at de billeder de modtager, har samme høje kvalitet igennem hele serien, og ikke kun på et par enkelte skud. Desuden kræver vi at vores fotografer er optaget i et eller flere internationale bryllupsfotograf selskaber, da de også der kører med optagelseskrav til fotograferne.

Anbefal gerne

I er selvfølgelig alle velkommen til at anbefale en fotograf i mener bør deltage i vores katalog her på siden. For os er det vigtig at vi kan fremvise et godt udvalg af landets bedste bryllupsfotografer. Er du/i et brudepar der er landet her på siden, så er i mere end velkommen til at skrive til os hvis i har spørgsmål til de enkelte fotografer.

Indhold