Vielse i Vejgård Kirke i Aalborg

D. 31. marts 2018 skal vi velsignes i Vejgård Kirke i Aalborg. Klokkeslæt: 15:30.

Festen skal vi holde på Deli Marché, på eternitgrunden, der har nogle smukke, moderne rammer, der giver os mulighed for at sætte vores eget præg på pyntningen. Vi har valgt at køre et BoHo tema med mørke og varme farver, med et touch af lyse detaljer, der skal signalere, at det snart er forår.

Vores store dag skal fejres

Vores store dag skal fejres med lige mange venner som familie, 58 gæster i alt og planen er at blive kørt fra kirken i vores egen ladcykel (afhængig af vejret).

Mit kor skal synge i kirken.

Efter kirken får gæsterne serveret kaffe fra en lille tuk tuk vogn, der vil holde foran cafeen og summerbird flødeboller.

Kjolen er købt hos Kennedys brudesalon og er så smuk! Det bliver den fedeste og vildeste oplevelse at træde ind i kirken iført dén!

Ringene er stadig undervejs, men der er størst forelskelse i nogle ringe set hos Carré.

Brudesvende

Rasmus og jeg har kendt hinanden siden vi var børn og er kommet meget i det samme hjem hos fælles venner. Min bedste veninde er lillesøster til Rasmus’ bedste ven. Det lå nok lidt i kortene, at vi skulle finde sammen og det har været en stor kærlighed fra dag ét. Vi fik vores første barn tidligt og har i dag 2 skønne drenge, der skal være Brudesvende.

Rasmus er 29 og jeg er 26. Og vi er begge født og opvokset i Aalborg og er nu flyttet til Vejgård, hvor familien og vennerne er tæt på.

Vi besøgte bryllupsmessen i Aalborg

Vi besøgte bryllupsmessen i Aalborg i februar måned, så vi har kun lige snakket om at besøge den igen, men fik egentlig den inspiration, vi havde brug for sidst.

En fotograf

Vi har budgetteret 75.000kr til vores bryllup og selvom det er mange penge, er pengene til en fotograf skåret væk, derfor ville det falde på et meget tørt sted at vinde en fotograf. Vi er egenligt ikke den type mennesker, der synes parbilleder og opstillede billeder er særligt gode, men de små øjebliksbilleder, der viser lidt om stemningen på vores dag, dem vil vi så gerne have! Når min mor hjælper mig med kjolen eller når vores gæster sidder spændt og venter i kirken. Det er dét, der virkelig er fantastisk at have billeder af bagefter.

Indhold