Brylluppet mellem brudeparret skulle stå på Sejerø

Der er ikke den lokation som vi ikke kan være med til. Brylluppet mellem brudeparret skulle stå på Sejerø. Som mange andre brudepar, havde de valgt at købe pakken hvori der indgår at vi som fotograf følger brudeparret fra ved kirken før vielsen og gennem festen til brudevalsen er danset. Alle detaljer fra en hel bryllupsdag bliver fulgt nøje af mig gennem dagen og jeg er meget opsat på at være alle steder på én gang og så usynlig som muligt. På dén måde får jeg fanget de specielle øjeblikke som opstår på sådan en dejlig dag, og brudeparret får derved også det hele med. Noget af det ser de for første gang, når de ser billederne igennem efterfølgende. Man kan som brudepar ikke være alle steder på én gang, så derfor en god idé at hyre en bryllupsfotograf til hele dagen.

Dagen oprandt og vi skulle med færgen til Sejerø

Dagen oprandt og vi skulle med færgen til Sejerø. Sejerø var dér hvor vores unge brudepar var vokset op, så selvfølgelig skulle brylluppet fejres dér. Sejerø er ikke så stor en ø, men der er utrolig smukt på øen. Matilde har sin hest dér og ville rigtig gerne have nogle billeder med dén også.

Vielsen startede i Sejerø kirke

Vielsen startede i Sejerø kirke på en solrig og varm sommerlørdag er et tilløbsstykke for alle øens beboere. De fleste kender jo hinanden men også en del turister er mødt op. På Sejerø har man en meget speciel tradition med, at når brudeparret er blevet viet og skal gå ned af den store trappe uden for Sejerø kirke, så står venner og familie klar med geværer og skyder op i luften med løst krudt når brudeparret går forbi den lange række af bryllupsgæster, venner, bekendte. Nogle larmer mere end andre, men hold da op. Der er ingen på Sejerø der er i tvivl om at der er et bryllup igang. Lige dér ville høreværn have været en god ide.

Vi fik taget bryllupsbilleder ved kirken og efterfølgende tog vi rundt på den smukke ø

Vi fik taget bryllupsbilleder ved kirken og efterfølgende tog vi rundt på den smukke ø. Først ud til brudens hest, som blev enormt skræmt af hendes brudekjole der viftede i vinden. Det var den godt nok ikke tryg ved. Men syntes vi fik nogle billeder som kunne bruges. Dernæst ud til en mark med udsigt ud over øen, og til sidst en lille strand. Receptionen og bryllupsfesten blev holdt på familiens forsamlingshus/hotel på øen. Der var under brylluppet masser af taler og sange. En rigtig god stemning og der er slet ingen tvivl om at brudeparret havde en fantastisk dag/aften/nat. Næste morgen var der brunch til overnattende gæster.

Indhold