Søger du inspiration til jeres bryllupskage?

En bryllupskage er ligesom brudens brudekjole en essentiel del af et bryllup. Når bryllupskagen står på bordet lige inden brudeparret skærer kagen for, bliver den ofte fotograferet. Den bliver fotograferet af næsten alle ved brylluppet med smartphones og medbragte spejlrefleks kameraer. Bryllupskagen findes i et hav af forskellige smagsvarianter og størrelser. Kager til bryllup med stil og personlighed hører selvfølgelig til, det perfekte bryllup. Få den helt perfekte kage til den store dag, find inspiration til jeres kage til brylluppet i vores fotogalleri fra danske bryllupper gennem de sidste år. Få en lækker unik designet bryllupskage. Sammen med jer designer vi den perfekte bryllupskage i smag og udseende. Alt er håndlavet på jeres kage.inspiration til jeres kage til brylluppet

Unikke designede bryllupskager

En af de største begivenheder på jeres den store dag, er når i skal skære jeres allerførste skive af bryllupskagen, som mand og kone. En bryllupskage er en speciel variation af en lagkage, der serveres ved bryllupper. Mulighederne for specielt fyldet er mangfoldige, og blandt populære former for fyld kan nævnes frugtfromagecreme med eller uden spiritus, chokoladecreme. Bryllupper er altid fantastiske, og at få lov til at være en del af arrangementet, ved at fotografere en fantastisk bryllupskage er altid en glæde her i fotograf emperiet ;).

Længe leve kærligheden

Længe leve kærligheden! Et bryllup er en af livets absolut største begivenheder. En bryllupskage er derfor en tillidssag mellem brudepar og konditor, for et festligt bryllup kræver sin kage – en skøn, uforglemmelig og velsmagende kage. Et af højdepunkterne ved et bryllup er, når brudeparret skærer bryllupskagen for og sammen spiser det første stykke. Det er også her vi som fotografer fotograferer på livet løs for at få hele steningen med :). Bryllupskager med stil og personlighed. Til det perfekte bryllup hører der naturligvis en smuk og præsentabel bryllupskage. Kagen har fra gammel tid været et symbol på frugtbarhed og overflod, men derfor behøver du ikke vælge den mest overdådige kage, det kan lige så vel være en elegant og diskret pyntet kage i et enkelt lag.

 

Indhold