På udkig efter en smuk brudebuket?

Velkommen til brudebukettens verden. Hvordan drømmer du om, din brudebuket skal se ud? Brudebuketten er brudens vigtigste accessory. Der findes mange forskellige florister i landet og brudebuket priser varierer meget. Uanset om bruden ønsker en lille brudebuket, en enkel brudebuket eller en brudebuket med bonderoser, så er mulighederne enorme. Stilen bruden ønsker for sin brudebuket skal også sættes i relief til resten af brylluppet. Mange vælger brudebuketten udfra de farver og tema man har valgt for brylluppet. Vi elsker jobbet, som bryllupsfotografer og ser derfor mange forskellige buketter ved bryllupperne

Find inspiration til buketten i vores brudebuket galleri

bestille brudebuket efter dine ønsker samarbejde med brudebuketekspertbrudebuket priserHvordan drømmer du om, din brudebuket skal se ud?buket bryllupPå udkig efter en smuk brudebuket?Brudebuketten er brudens vigtigste accessoryromantisk buket bryllupbilleder af brudebuketLær at binde din egen brudebuketden perfekte brudebuketAlt i brudebuketterbrudebuket københavnbrudebuket aarhusbrudebuket aalborgblomster buket bryllup brudebuketter

Man kan også få en billig brudebuket ved at lave brudebuketten selv

Hvordan drømmer du om, din brudebuket skal se ud? Hvis bruden ønsker sig en billig brudebuket, kan man vælge at lave brudebuketten selv. I videoen herunder kan i se hvordan man kan lave og designe sin egen brudebuket. Det er forholdsvis nemt ifølge damen i videoen. I brudebukettens univers er der mange former, farver, og kombinationsmuligheder. Det gør ikke nødvendigvis valget af brudebuketten lettere, så brug noget tid på nettet og find inspiration til din brudebuket. Har du allerede idéen om din drømmebuket, gør vi den til virkelighed, vi kan også hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige buket.

Se video om hvordan man laver sin egen personlige brudebuket

Billeder af buketter

Vi har lavet dette blogpost for at give kommende brudepar, nok mest bruden. En mulighed for at finde inspiration til de mange muligheder, der findes indenfor buketter til brylluppet. Hvilken buket er du til? Det er vigtigt at finde ud af hvilken type blomster i ønsker til selve brylluppet. De kan måske give en god indikation af hvilken type buket du søger. Indlægget her skal mest ses, som inspiration og et kig ind i en verden af blomster. Billederne er fra forskellige bryllupper vores fotografer har taget gennem de sidste buketter og dekorationer vi er stødt på.

Hos Pricerunner kan man sammenligne priser på buketter.

Ifølge traditionen er det gommen der vælger buket

Det er brudgommen der skal vælge brudens buket. I de fleste tilfælde er bruden ofte ret så involveret i processen. De fleste kvinder har nok mere flair for blomster end mænd her. Så at lade gommen stå for valg af blomster og buketter er nok ikke den bedste tradition at bevare. Igennem jeres fælles bryllupsplanlægning, bør i nok trække på nogen i jeres netværk, der allerede er blevet gift. De har nok nogle ideer til hvordan i kan vælge buketter og hvilke farver, der matcher “den røde tråd” gennem brylluppet bedst muligt!

Buketten, der passer netop til din brudekjole

Det er vigtigt at du er åben og ærlig omkring din størrelse, brudekjolens længde og facon. Det skal se elegant ud, når du som smuk brud går op af kirkegulvet med din far. Buketten skal helst være den rette størrelse og facon. Så både farver og elegance matcher den type du er og den størrelse du har. Sørg for at vælge en buket, der giver sammenhæng til den person du er. Er du til varme rødlige farver er roser smukke. Er du til liljer, skal du vælge et mere lyst og romantisk look i det bryllupstema. Vi håber i får et fantastisk bryllup.

Se nogle af vores fotografers bryllupsbilleder her.

Indhold