Bryllupsfotograf Herning – professionel fotograf

Bryllupsfotograf Herning – professionel fotograf med base i Herning. Bryllupsfotograf, portrætfotograf, produktfotograf og meget andet. Spændende og utraditionelle billeder ved uddannede fotografer. Hvad slags bryllupsbilleder søger i? Vil i have traditionelle bryllupsfotos, eller vil i have de mere moderne og rå bryllupsbilleder?

Bryllupsfotograf Herning Herning bryllup Herning bryllupsbilleder fotograf Herning bryllupsfotografering Herning bruden Herning vielse Herning musik til bryllup Herning kendis bryllup Herning

Bryllupsfotograf Jylland – Bryllupsfotograf Herning

Se de bedste bryllupsfotografer i Jylland. Få taget de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres bryllup af fuldtids professionelle og seriøse bryllupsfotograf. En bryllupsfotograf er ikke bare en bryllupsfotograf, men en person du skal overlade det store ansvar at forevige en af de vigtigeste begivendheder i dit liv. Vi kører i hele Jylland og selvfølgelig i Herning.

Brylluppet er nok helt unikt

Som bryllupsfotograf ankommer jeg altid ca. en halv time før bryllupsfotograferingen, både for at klargøre mit fotoudstyr men også for at finde de bedste steder at fotografere. Det er vigtigt at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder til sit bryllup. Minderne af den store dag skal foreviges, så du kan tage dem frem flere år efter brylluppet og kigge på dem. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige fotograf.

Bryllup i Snejbjerg Kirke og fest på Højskolen i Herning

Vi vil super gerne have en bryllupsfotograf til Vores Store Dag til vores efterårsbryllup. Det kunne være fedt at få netop jer til at fotografere, da I laver nogle utroligt smukke billeder, der er med til at gøre dagen endnu mere magisk. Desuden sætter vi stor pris på, at I kun tager bryllupsbilleder og derved har erfaring med dette. Vi synes også det er fedt at vi får alle billederne der bliver taget, og I efterbehandler 80 af billederne.

Vores bryllupsfest i Herning

Vores bryllupsfest skal starte i Snejbjerg Kirke, som ligger udenfor Herning. I denne kirke er min kommende mand døbt og konfirmeret, og han kender også præsten. Efter højtidelighederne går turen videre til Højskolen i Herning. Her er et flot renoveret lokale som Gastro 13 udlejer. Gastro 13 skal også stå for og levere maden samt bryllupskagen. Lokalet er lidt råt med træ og læder, hvilket lige er vores stil. Dog skal der være klassiske hvide duge, hvilket gør det råt og romantisk på samme tid. Lige nu er vi i gang med en proces der hedder gæsteliste. Den er pt på 100 mennesker. Et stort bryllup som vi slet ikke havde tænkt det skulle være – Vi kan dog ikke undvære en af de 100.

Brudekjolen og Bryllupsfotograf Herning

Brudekjolen, tøj til gommen og ringe er endnu ikke købt. Dog har jeg, som alle andre kigget løs på nettet og fundet ud af hvilken stil det skal være. Jeg har planlagt at skulle forbi Brud og Galle i Them og nogle få steder mere. Ringe og tøj er bl.a. noget af det vi vil se nærmere på og få inspiration til ved bryllupsmessen i Odense. Min forlovede er oprindelig fra Snejbjerg hvor vi skal vies, og jeg er oprindeligt fra en by lidt længere nord på der hedder Struer.

Hvordan startede vores eventyr?

Hvordan startede vores eventyr? Det startede i sommeren 2013 til Grøn koncert i Aarhus. Jeg boede der og arbejdede, og havde på daværende tidspunkt en anden kæreste. Vi er venner med min venindes kæreste og som var på besøg hos mig inden Grøn koncert for at varme op. Han og jeg havde aldrig mødt hinanden før dette. Gommen er til dagligt fysioterapeut, hvilket jeg fik udnyttet da jeg vred rundt på foden til koncerten, hvor han løb efter forbinding til min fod. Han og hans ven bar mig på hele hjemturen. Året efter var det igen koncerttid. Igen var jeg i et forhold, og der var ingen romantik i luften mellem ham og jeg. Mit forhold gik dog i stykker kort tid efter koncerten. Samme vennepar skulle i efteråret have barn døbt hvor vi begge var med

Samme vennepar skulle i efteråret have barn døbt hvor vi begge var med. Her fik vi udvekslet telefonnumre, da vi har tovholdere for venneparrets polterabender i maj 15. I tiden indtil fik vi skrevet lidt sammen, hvilet udviklede sig til mere og mere, og pludselig blev det også til emner udover planlægning af polterabend.

Efter brylluppet

Efter brylluppet lovede gommen at lave nachos, hvilket endte ud i en date hos mig i Aarhus d. 26. juni. Herfra gik det stille og roligt, og vi kom i et forhold fra oktober måned 15. Nu er vi flyttet sammen i Herning og gommen har været på knæ på vores ferie på Malta i september 17. Nu glæder vi os til at fejre hinanden og kærligheden til september 18, og håber I vil være med til at give os et skønt minde om dagen.

Glæden ved jobbet, som professionel landsdækkende fotograf

Som fotograf i Jylland tilbyder vi smukke stemningsbilleder fra både vielse, de officielle portrætter af brudeparret og skønne billeder fra festen. Vores fotos er stemningsfulde og romantiske med masser af kærlighed i det umiddelbare øjeblik. Disse unikke øjeblikke opstår, uanset om vielserne finder sted i kirken, på rådhuset eller hjemme i haven. Vi har altid en skøn dag med brudeparret, når vi arbejder som bryllupsfotograf i Jylland. Vi glæder mig til at fange jeres øjeblik i vores billeder.
Se billeder på Jylland og i Herning herunder:

Herning by

Bryllupsfotograf Herning – Herning ligger i Midtjylland og er hovedby i Herning Kommune. Byen er den fjerdestørste i Region Midtjylland og har 49.229 indbyggere inkl. Tjørring, Snejbjerg Lind Birk Hammerum og Gjellerup som via industrikvarterer er vokset sammen med selve købstaden. Landsbyen Herning bestod i 1682 af 9 gårde. Det samlede dyrkede areal udgjorde 215, 7 tønder land skyldsat til 30 78 tdr hartkorn. Dyrkningsmåden var græsmarksbrug uden tægter. Opdyrkningen af heden i begyndelsen af 1800-tallet medførte stigende befolkningstal og Herning udviklede sig som handelscentrum for området.

I 1827 lod den da nytiltrådte herredsfoged opføre et nyt tinghus et par km øst for landsbyen. Da han ikke kunne blive enig med bønderne i Gjelleruplund om en grund opførtes det ved en markvej ved gården Laulund. I 1832 bosatte en apoteker sig ved siden af tinghuset. I 1839 opførtes gæstgivergården Christiansminde og i 1841 bosatte sig en læge på stedet. I de følgende år bosatte flere håndværkere sig ligeledes i Herning og markvejen blev til Herninggade. Da landevejen mellem Ringkøbing og Silkeborg blev anlagt igennem den sparsomme bebyggelse i 1840’erne og en ny hovedvej fra Holstebro over Herning til Vejle opførtes – delen til Holstebro i 1858 og til Vejle i 1864 voksede landsbyen yderligere.

Indhold