Brudeparrets bryllupsdag

Brudeparrets bryllupsdag faldt på en desværre lidt overskyet og regnfuld lørdag I februar, men det tog ikke glæden eller stemningen ud af brudeparret. Parret havde valgt at hyre os til at tage bryllupsbilleder før, under og efter vielsen. Dette dækker foto pakken. Læs mere om bryllup her

Vielsen skulle finde sted i den smukke og meget stemningsfyldte Skt. Nikolai kirke i Holbæk

Vielsen skulle finde sted i den smukke og meget stemningsfyldte Skt. Nikolai kirke i Holbæk, en meget smuk og stor kirke. Gommen var klar klar til at tage i mod venner og familie inden vielsen og der var lidt nervøsitet at spore, men også forventningens glæde og stolthed. Allan fik alle på plads i kirken og fik masser af vise ord med på vejen af sin best man. Bruden ankommer til kirken og sikke en smuk og smilende brud der kommer ind. Vielsen foregår i et dejligt afslappet og stemningsfyldt tempo, og efter vielsen er der lykønskninger foran kirken til brudeparret.

Vi havde inden den store dag været helt enige om at billederne efter vielsen

Vi havde inden den store dag været helt enige om at billederne efter vielsen skulle foregå i Strandparken. Det regnede og derfor blev nogle af bryllupsbillederne ikke lavet udenfor som aftalt. Det gælder om at have en plan B hvis plan A ikke lige er mulig, og vejret ja det er vi desværre ikke herre over.

Så eftersom det danske vejr er lunefuldt

Så eftersom det danske vejr er lunefuldt, så snakker vi på vores for-møde om forventninger, ønsker og evt plan B. Hvad er der af muligheder omkring lokationen, hvis vejret ikke helt arter sig som man gerne ville ønske sig. Der er ikke noget problem i at tage billeder under en bro eller i en port, vi skal bare have en idé om hvad der ellers er muligt i området. Jeg tager som regel efter vores forventningsmøde, en tur i det aktuelle/ønskede område, for at aflure muligheder og alternativer hvis det bliver nødvendigt. Også rart lige at blive inspireret inden dagen. Dér skal alt jo bare køre på skinner.

Vi ser ikke forhindringer, men udfordringer der bare skal løses

Vi ser ikke forhindringer, men udfordringer der bare skal løses. Så ved parrets bryllup blev bryllupsbillederne taget i en stor port, og da det så klarede lidt op, så rykkede vi ud på en bro ved Tyrkisk bad. Billederne er derfor med lidt forskellige baggrunde og lyssætning, men det gør kun bryllupsbillederne mere varierende, og brudparret har et varieret portfolie fra deres store dag. Bryllupsbillederne viser uanset vejr og vind et brudepar, der er vilde med hinanden og hviler i sig selv. Kærligheden og deres følelser for hinanden skinner igennem uanset regn eller sol. Dejlige billeder fra den dejlige dag i kærlighedens tegn.

Læs også om:

Indhold