Mit primære mål med foto er at vække følelser og være der på det rigtige tidspunkt

Mit primære mål med foto er at vække følelser og være der på det rigtige tidspunkt. Jeg har en rolig personlighed og prøver at altid at skabe en afslappet stemning for at fange et mere naturligt portræt. Ved events prøver jeg at forholde mig usynlig og fange atmosfæren og stemingen der er tilstede.

Et billede der fanger dig og rører ved dine følelser, er for mig et godt billede!

Se mere om bryllupsfotografering her.

Fotos fra bryllupper Bryllupsfotograf København Bryllupsfotograf København fotograf bryllup Bryllupsbillederne er et smukt minde Bryllupsfotograferingen professionelle bryllupsbilleder fest fotograf Certificeret bryllupsfotograf Billeder er noget helt unikt vielsesringe bryllupsvals vielse i kirke

Et portræt

Et portræt er ikke bare et billede af en person. Det er vigtig for mig at få personen bag til at skinne igennem. Det at tage billeder er meget mere end et knap tryk. Jeg bestræber mig altid på at finde en kreativ vinkel og anderledes tilgang. Forsøger at indfange så meget af stemningen, som muligt uden at være i vejen. En fotojournalistisk tilgang sikre de rigtige udtryk kommer frem.

Lidt om jobbet som fotograf

Som fotograf laver mange kreative og visuelle opgaver. Man arbejder blandt andet med mad, børn, gravide, brudepar, virksomheder og erhverv, reklameopgaver, privat fotografering af familier og grupper. Jobbet som Fotograf er både sjovt, spændende og alsidigt.

Uddannet fotograf eller dygtig amatør

Uanset om man har taget den 4 årigt lange fotografuddannelse, eller man er autodidakt fotograf, så er det lysten og kreativiteten der adskiller en dygtig Fotograf fra en dårlig. De gode fotografer, der forstår at forny sig selv er ofte de fotografer, der klarer sig bedst i branchen.

Fotografiets mange nicher

Indenfor fotografiet findes der mange forskellige nicher. Mange fotografer tilbyder flere end en eller 2. Vi mener dog man sjældent bliver god til alle nicher. Derfor bør man forsøge at koncentrere sig om max 3 nicher og virkelig fordybe sig i disse. Af fotografiske nicher kan nævnes:

  • Reklamefotograf
  • Modefotograf
  • Portrætfotograf
  • Bryllupsfotograf
  • Børnefotograf og babyfotograf
  • Landsskabsfotograf
  • Kunstfotograf
  • Erhvervsfotograf
  • Boudoir fotograf
  • Gravid fotograf

Uanset hvad man brænder før, bør man mestre nicherne rigtig godt før man bliver professionel fotograf. Folk forventer at en fotograf gør det bedre end kunderne selv kan med en mobiltelefon.

Erfaring er vigtig

Som fotograf er det vigtig med erfaring. Man kan sammenligne det lidt med angriberen på fodboldholdet, man skal stå parat og på det rette sted på det rette tidspunkt. På den måde sikre man sig at fange de største øjeblikke når de opstår. Erfaring har også meget med forståelsen for den fotografiske teknik. Brugen af lys, valg af kompositioner og vinkler, lysmåling, kameraets ISO og meget mere. Altsammen har indflydelse på hvor hør kvalitet billederne ender med at have.

Indhold