Vielse i Brovst kirke og fest på Bratskov herregård

Vielse i Brovst kirke og fest på Bratskov herregård – HEJ mit navn er kristina, jeg er 35 år gammel, og så denne fantatiske konkurrence på facebook, jeg skal giftes 14 april 2018, i Brovst kirke, som ligger på Kirkegade 75A, 9460 Brovst, selve vielsen starter klokken 14 , hvorefter vi forsætter reception/festen på en smuk gammel herregård her i byen, som hedder Bratskov, adresse på denne smukke gamle herregård er :Fredensdal 8, 9460 Brovst.

Gommens tøj og brudekjolen

Gommens tøj har vi allerede købt i en lokal forretning her i Brovst som hedder dansk outlet, det hænger i skabet ? brudekjolen er faktisk købt via ebay, tro det eller ej, en en kjole præcis syet efter mine mål og som er min drømmekjole til prisen af kun 1300 kroner, og den hænger allerede klar i mit skab, og den er efter mine drømme enormt smuk, og passer perfekt til skøndheden og udyret temaet, min kommende mand hedder rené og er 33 år gammel.

Vi mødtes på en meget underlig måde

Vi mødtes på en meget underlig måde men here it comes, havde lagt et billede op i en forældre gruppe af mig og min tennagedatter, hvor efter en idiot skrev han da godt kunne ha sex med os begge, jeg skrev han var en klam idiot og endte så faktisk med at blive smidt ud af den gruppe, pga af grimt sprog, flere fra gruppen skrev derefter til mig de støttede mig , en af dem var min kommende mand, faktisk ignorede jeg ham 3 dage fordi jeg syntes han skrev lidt for meget og var underlig hehe.

Men til sidst blev jeg nysgerrig

Men til sidst blev jeg nysgerrig og endte med at skrive til den mærkelige mand, en ting første til en anden, en måned efter var vi flyttet sammen og 2 måneder efter var vi lykkelige gravide ? ja og til april skal vi så giftes, sammen har vi været igennem en masse glæde og sorg, desværre mistede vi i maj 2017 vores elskede lille datter i uge 24 ? det har været en rigtigt hård tid at komme igennem, og der stadigvæk dage der er ekstrem svære både for vores børn ( fra tildigere forhold) og os selv, vi fik af hvide af en psykolog 8 ud af ti par der mister et barn ender med at gå fra hinaden.

Vores bryllup

Men på en eller anden måde har den store sorg bragt os mere sammen, og kirken vi skal giftes i er også samme sted som vores datter ligger begravet, det syntes vi begge er smukt og vi har også en plan om at ligge blomsterne fra kirken, på vores datter´s gravsted for hun på den måde kan være en del af vores bryllup, selv om hun ikke længere er i blandt os <3 selve herregården vi holder vores bryllup på har også en helt special betydning for os, da den ligger tæt ved os, der en lille park og lille skov til hvor vi ofte går tur med hunden, og det er det smukkeste sted i byen, og så det også stedet hvor min kommende mand, faktisk friede til mig, og jeg syntes bare det er så smukt at tingene på den måde hænger sammen, både med kirken og festen ?

Vi planlægger jo et fint forårsbryllup

Vi planlægger jo et fint forårsbryllup hvilket også lidt betyder en start for mig, vi kan godt lide at bruge lokale små steder, derfor bliver vores kage også leveret fra den lokale bager, og maden bliver leveret af et lokalt lille sted her i byen der laver mad,vores vielse ringe har vi købt og de ligger i en kasse og venter på vores bryllup vi faldt pladask for nogle smukke ringe vi fandt på bartolli.

Bryllupsmesse

Vi har ikke lige planer om en bryllupsmesse, da vi faktisk allerede har styr på de fleste ting ? også skønheden og udyret pyntet som er herhjemme, som er en blandning af ting købt på ebay, og hjemmelavede ting, som både de voksne og børn har været med til at lave, herhjemme er det mig der står for alt planlægning, da jeg har brug for der styr på tingene langt tid før, da jeg har ptsd, da jeg har mistet 2 børn i uge 20 og uge 24 …

Et bryllup skal jo planlægges

min kæreste har adhd og tager bare tingene som de kommer så der er vi helt forskellige og et bryllup skal jo planlægges, vi regner med der kommer cirka 40 gæster, hvoraf en 3 del er børn,  derfor har vi også planlagt et legerum for ungerne , og har købt små gaver de kan lege med , jeg vil gerne vinde her konkurrence fra jer af fordi jeg syntes i laver virkelig smukke bryllupsbilleder, og kunne være dejligt at ha så smukke minder at kunne kigge tilbage på, og så syntes jeg også vi fortjener at vinde da vi har haft et hårdt år.

Indhold