En bryllupsfotograf til hele dagen fra vielsen til brudevalsen

Blokhus Strandhotel bryllup – Vi skal holde vores bryllup på Saltum strand. Det er endnu ikke besluttet om det skal være præst eller en fra rådhuset. Efter vielsen skal vi i min kommende mands mors sommerhus hvor der vil være bryllupskage, en frisk drik og kaffe.  Derefter skal vi på et ny opført badehotel i Blokhus, Blokhus Strandhotel.

Bryllupskagen, Gommens tøj

Bryllupskagen skal vores veninde stå for. Hun har lavet en del bryllupskager og er super dygtig til det. Gommens tøj skal skræddersyes i en italiensk butik på Christianshavn da hans kollegas forældre ejer denne butik.

Min brudekjole

Min brudekjole er ved at blive fundet plus jeg er tilmeldt programmet ” say yes to dress”. I går var jeg i to butikker og prøve kjole og er godt på vej til at finde den rette. Vielsesringer har vi ikke kigget så meget på endnu, men bliver formentligt noget emkelt og unikt.

Vi er begge fra Jylland men er bosat i København

Vi er begge fra Jylland men er bosat i København. Morten kommer fra Haderslev men er opvokset i Silkeborg. Jeg kommer fra en lille by ved navn Lem st. mellem Ringkøbing og Skjern, men har boet en del år i Herning.

Vi har valgt at holde Bryllup i Nordjylland ved Vesterhavet

Vi har valgt at holde Bryllup i Nordjylland ved Vesterhavet da vi begge har tilhørsforhold dertil. Jeg er opvokset der og Mortens forældre byggede et sommerhus i Saltum for mange år siden og de har derfor brugt alle deres somre der. Mortens far gik desværre bort pga. af kræft da Morten var teenager. Mortens far har altid syntes Vesterhavet er det eneste rigtige sted at holde ferie. Derfor har vi bla. Også valgt dette sted for at ”have ham med”.

Vi har ikke planlagt at deltage på bryllupsmesse

Vi har ikke planlagt at deltage på bryllupsmesse men hvis der kommer en i København som passer ind i vores travle liv kunne det være vi ville af sted.

Det ville betyde alverden at få de perfekte billeder af vores store dag

Det ville betyde alverden at få de perfekte billeder af vores store dag. Vi er ikke altid så gode til at forene vores oplevelser i billeder og det ville derfor være skønt med en professionel der ville tage den udfordring. Ligeledes ville vi nyde vores gæster kunne være 100% afslappet og ikke rende rundt og tage billeder hele tiden, men bare nyde festen sammen med os.

Jeg har set jeres billeder og synes de er vildt flotte

Jeg har set jeres billeder og synes de er vildt flotte og ikke alt for alm og kedelige. Vi kan godt lide alt ikke bliver for traditionelt og ”kedeligt”. Jeg er sikker på i kan levere flotte billeder som foreviger stemningen fra denne dag.

Indhold