Billeder og bryllupper – Jeg er stolt af at kunne sige, at jeg nu har taget springet og startet som annoncør på et Danmarks store bryllupssites – bryllupsmagi.dk. Jeg har kunnet se en lille fremgang i besøgende  og jeg har desuden fået et par henvendelser på bryllupsfotografering.

bryllupsfotos

bryllupsfotografering

Netop bryllupsfotografering er noget jeg vil til at satse mere og mere på, og målet for i år er at være fotografen til mellem 4 og 6 bryllupper. Den målsætning er næsten i hus, og jeg kan så småt begynde at evaluere på indsatsen i år, og se på, hvad der skal til for få endnu flere aftaler i hus. Her er en annonce på Bryllupsklar.dk en rigtig god start, da jeg uden tvivl vil komme ud til endnu flere potentielle kunder.

bryllupsfotograf-3333

Jeg har i denne uge været til samtale omkring et bryllupsshoot i december måned, og jeg kunne ikke lade være med lige at spørge, hvor de havde fundet mig henne. Jeg blev glad da de fortalte at de havde fundet mig via en søgning på google. Det viser at jeg trods alt må gøre et eller andet rigtigt :). jeg ønskede både at lave noget helt elementært med naturligt lys, og noget lidt mere spektakulært vha. flash. Jeg forsøgte at arbejde med flashen som en del af billedet, hvor parret bl.a. blev bedt om at holde en flash hver, både som hovedlys og modlys.

bryllupsfotograf-2888

flere bryllupper

Næste år vil jeg, i hvert fald som jeg har det nu, gerne komme op på mange flere bryllupper. Det er en super fed dag, både for parret (selvfølgelig) og for mig som fotograf. Det at have ansvaret for at forevige noget der for parret aldrig bliver en større dag er på mange måder skræmmende og udfordrende, men også fedt og utroligt glædesfuldt. Der er ikke nogen federe følelse end dén der kommer, når man sætter sig ind i bilen og kører hjemad fra et vellykket bryllupsshoot, velvidende at familien venter derhjemme med åbne arme og kommer springende med kys og kram – det hele er vel lidt som at genleve sin egen store dag hver gang.

Her finder du gode tips og tricks til fotografering af bryllup

Inden jeg runder af for denne gang vil jeg gerne fortælle om en ny type produkter jeg står for. Jeg har gennem længere tid søgt efter nogle produkter der har et andet udtryk, og er af en højere standard end det man normalt ser. Det anderledes udtryk kommer først og fremmest til syne i de materialer, som produkterne laves i, men også i efterbehandlingen af det enkelte billede gør det sig gældende. Derfor er det altid muligt at vælge et kunstnerisk produkt efter billederne er taget.

Følgende produkter fås som kunst lige nu.

  • Store vægprint på alu, med minimalistisk ramme
  • Billedboks med enten 6, 10 eller 20 billeder
  • Album i håndlavet italiensk design

PORTRÆT

Året er også gået med at tage en masse portrætter. Både udendørs på lokationer rundt om i det sydfynske og indendørs i mit lille studie. Det er de simple opsætninger, som oftest virker bedst.

Som noget helt nyt i år er jeg begyndt at lave albums til hvert brudepar, som en fast del af mine pakker. Dét at levere et fysisk produkt giver i den grad en faglig tilfredsstillelse, og mine albums er den perfekte måde at gengive bryllupsdagen på – ved siden af forstørrelserne til væggen.

Stilen, som bryllupsbillederne er taget i, er også ny. Jeg er begyndt at gøre mere ud af historiefortællingen på dagen, og mindre ud af, at følge en drejebog med 50 færdige opstillinger. Det gør oplevelsen mere fri, 

Indhold