Bryllupsdagen er en af de mest unikke og specielle dag i ens liv. Det betyder også, at der ikke skal gås på kompromis med noget som helst – heller ikke bryllupskørslen. Bryllupskørslen er for mange brudepar deres mulighed for at sætte tempoet ned, og nyde det som er sket på dagen. Festen og receptionen er ofte så hæsblæsende, at man ikke har et sekund at tænke i. Derfor er bryllupskørslen utrolig vigtig ved et bryllup, da det giver brudeparret muligheden for at nyde hinanden – bare dem to. I bilen kan man reflektere over det hele og lave mentale noter for dagen, som kommer til at blive husket resten af livet. 

Bryllupskørslen er dog ikke altid nem, og man skal ud og leje en bil til formålet. Det er sjældent at man køber en bil fra blandt andet NEMbilhandel til sin bryllupskørsel. Derfor kan man læse mere om 5 ideer til bryllupskørslen nedenfor. 

Dette indhold er sponsoreret  

Den klassiske bryllupsbil 

Der er mange muligheder når det kommer til bryllupskørsel, og det gælder om at bruge sin fantasi og tænke på drømmescenariet, når man skal ud og kigge på bil til bryllupskørslen. En af de mest populære muligheder, når det kommer til bryllupskørslen er den klassiske bryllupsbil. Med klassisk menes bryllupsbilen, som er en ikonisk og ældre bil. 

Her vælger mange at gå den nostalgiske og personlige vej ved at vælge en bil, som de er vokset op med eller en bil, som de har beundret siden de var helt små. Det kan være at man altid har drømt om at køre i en model, som Sean Connery driftede rundt i, i en James Bond film, eller man altid har drømt om at køre i en Porsche 911 fra 78’. Det er på denne dag, hvor drømme skal gå i opfyldelse, og det er netop derfor at mange vælger en klassisk bil til bryllupskørslen. 

Den royale bryllupsbil 

Hvor den klassiske bil ofte er en drengedrøm om at køre i en ikonisk bil fra et tidligere årti, så er den royale bryllupsbil måske mere en pigedrøm. Alle bryllupper har noget royalt over sig, men det der kan sætte prikken over i’et er en royal bil. Der findes mange royale biler til rådighed, og det gælder om at finde den som passer til jeres stil. Mange britiske bilmodeller er oplagte til dette valg, og man kan gå det engelske kongehus i fødderne og køre rundt i en Bentley. Den royale bryllupsbil er for mange den ultimative bil til dette formål, da den signalerer overklasse.

Fart, fart og atter fart 

En anden drengedrøm er at køre rundt i en superbil. Superbilen er et valg for nogle, når det kommer til bryllupsbilen, da den er ekstraordinær. Mange får aldrig muligheden for at eje eller køre i en superbil, som kan gå fra 0 til 100 på ingen tid. Derfor vælger flere og flere at anskaffe sig en superbil til bryllupskørslen, da det kan være med til at gøre dagen lidt mere spændende – lige skubbe det hele ud over kanten. Hvorvidt det er en Ferrari, Bugatti eller Lamborghini, det er næsten underordnet. Vælger man en superbil til dette formål er det for at trykke speederen i bund og ødelægge fruens frisure, men have det fedt, mens man gør det. 

http://detfotografiskehus.dk

Hestevognen – det behøver ikke være en bil 

Mange vælger ikke også at gå væk fra bilen, og tage en romantisk tur i hestevogn. Dette er blevet mere og mere populært, da det netop gør at brudeparret kan slappe af og tænke over hele dagen. Hestevognen har dog den ulempe at man ikke kan komme ret langt. Det er begrænset hvor hurtigt hestevognen kan rejse, og derfor skal man være opmærksom på dette inden man bestiller den. 

Hvad koster bryllupskørsel? 

Prisen for bryllupskørsel varierer meget, og det kommer meget an på hvilket slags køretøj man vælger at køre i. Ofte skal man have chauffør på, og det er egentlig her hvor de fleste penge går hen. 

En typisk bryllupskørsel i en royal bil vil koste mellem 1500 og 2000 kroner, hvor hvis man skal have en superbil kan det blive lidt dyrere. Her skal man regne med at slippe mellem 2000 og 3000 kroner.  

Derudover vil prisen variere alt efter hvor lang tid man skal køre. Det siger sig selv at jo længere tid man vælger at køre, desto mere koster det. 

https://weddingcompany.dk

Hvor kan jeg bestille bryllupskørsel henne? 

Det er muligt at bestille bryllupskørsel i hele landet. Der er flere virksomheder som tilbyder dette omkring de større byer, men det er muligt for enhver at bestille bryllupskørsel. Priserne for bryllupskørsel varierer sjældent ret meget fra forhandler til forhandler, og ofte er det en god ide at tage den, som ligger nærmest eller den som har den bil, som brudeparret ønsker at køre i – ikke alle forhandlere har samme billager.

Læs også:

Indhold