Skal du til polterabend hos en god kammerat, eller står du endda for at arrangere hans polterabend, kan du med fordel overveje, om I, der skal med, bør købe en gave til festens midtpunkt. I kan vælge at slå jer sammen om en større gave, eller I kan købe flere mindre – oftest får I dog mest ud af at slå jer sammen om en større. Polterabend gaver kan tage form som alt fra materielle ting og sjove hjemmelavede ting til oplevelser. Har du brug for nogle konkrete ideer, er du landet det rette sted – her giver vi dig nemlig fem gaveideer til kammeraten, du skal til polterabend hos.

Mød en kreativ og professionel bryllup fotograf

Mad- og pizzatur 

Det er de færreste mænd, der ikke vil synes om at blive inviteret ud og drikke øl og spise en god bid mad med sine kammerater. Derfor er en polterabend gave i form af en invitation til netop dét en rigtig god ide. Bor den kommende brudgom og flere i polterabend-selskabet i nærheden af København, er der efterhånden mange rigtig gode og billige spisesteder at vælge imellem – du kan læse om en fem gode bud i hver sin genre i guiden her

Et fedt herresmykke

Flere og flere mænd går efterhånden med smykker; især øreringe, armbånd, halskæder og ure. Og derfor er et fedt herresmykke en oplagt polterabend gave. Er brudgommen ikke vant til at gå med smykker, bør I nok ikke skeje helt ud og købe et stort iøjnefaldende et af slagsen. Gå i stedet efter fx et afdæmpet sølv armbånd eller halskæde, og når han har vænnet sig til at gå med det, vil han helt sikkert tænke på det som en fed accessorie, der spicer hans outfits op. 

Et IT-kursus

Er din kammerat lidt af en nørd og glad for teknologi, kan et IT-kursus være en ret sej gave. Der findes mange udbydere af IT-kurser i hele landet, og man har som deltager rig mulighed for at blive klogere på den teknologiske udvikling og prøve kræfter med bestemte platforme og systemer som Java, Openshift og Docker. Hvis I er flere, der deltager på et IT-kursus med jeres kammerat, kan det desuden gå hen og blive en rigtig sjov og fællesskabende oplevelse. 

Skal i bruge en fotograf til dagen?

Solceller

Går brudgommen op i miljø og klima, vil han med garanti blive ret imponeret, hvis I kommer med solceller som en polterabend gave. Solceller i Danmark kan omdanne omkring 20% af lysets energi til elektricitet, og man kan spare mange penge på elregningen og skåne miljøet. Solceller er oftest placeret på hustage og facader, men de kan også indbygges i fx vinduer. Læs mere om solceller og priser her

Et par rigtig gode flasker vin

Hvem bliver ikke glad for god vin? Det gør de fleste, så mon ikke det også gør sig gældende for jeres kammerat. Vin er en klassisk gave og er måske ikke så kreativ en af slagsen, men går du efter nogle måske lidt specielle eller utraditionelle vine, kan du sagtens imponere. Plejer brudgommen at gå efter den sikre italienske rødvin, kan I fx tjekke forskellige flasker hvidvin ud gå efter en flaske eller to af dem, så han ikke får det, han typisk selv ville gå ud og købe. 

Læs også:

Indhold