Planlægger et sommer bryllup

Vi er et par på 23 og 28 år, som planlægger et sommer bryllup til d. 18/8-18.

Vi hedder Helene og Anders, og vi har været kærester i  lige knap 8 år. Vi mødte hinanden til en privatfest i september gennem en kammerat, og i januar blev  vi officielt kærester. Vi har spærret øjnene op på mange gennem årene. Først fordi jeg var så ung, da vi blev kærester, og efterfølgende fordi vi holdt sammen på trods af, at Anders rejste 7 måneder til Australien. Sidenhen overraskede vi igen, og planlagde at få vores første barn før jeg var blevet 20 år. Anders er den første og eneste, jeg har været sammen med. Vi har klaret mange ting, og vi hænger stadig sammen!

Anders er uddannet landmand, og jeg er i gang med, at læse til sygeplejerske.  Vi har tre skønne piger, Signe på 3 (hun bliver fire til maj), og tvillingerne Emilie og Cecilie på 1 år.

Vi bor “på landet” i en by der hedder Rousthøje, nær Varde, og det er hér hele festligheden skal foregå! Vi skal selvfølgelig vies i Rousthøje Kirke, fordi den  har lagt rammerne til vores børns dåb, og fordi Anders er født og opvokset herude.

Selve festen skal foregå i byens forsamlingshus

Selve festen skal foregå i byens forsamlingshus,  fordi vi sætter stor pris på, at være i et lille lokal samfund og tror på, at lige præcis dét sted har omgivelserne til  en perfekt fest for os og vores 95 gæster.

Maden står den lokale kogekone for,  og bryllupskagen skal laves  af et par familiemedlemmer. Vi ønsker, at sætte vores eget præg på festen, og det skal blandt andet komme til udtryk i kagen. Vi er til det helt enkelte og klassiske, så derfor skal vi selvfølgelig have en hjemmebagt chokoladekage med frugt.

Jeg har været på udkig i mange forskellige butikker efter den perfekte kjole.  Men jeg skulle ikke langt væk hjemmefra, før jeg fandt drømmekjolen. Den bliver købt i Cindrella i Varde.

Anders har set et jakkesæt i Wagner, som han nok ender med at købe. Han har et ønske om at bære vest på dagen, og det kan de levere i den ønskede farve.

Vores ringe er købt ved Lindtrup smykkesmed i Esbjerg, og mærket hedder Nuran. De var flotte og enkelte, og lige vores stil!

At forevige et øjeblik, som for os kommer til at betyde alverden

Vi vælger en bryllupsfotograf, fordi de formår med jeres spændende og kreative udfoldelser, at forevige et øjeblik, som for os kommer til at betyde alverden. Vi håber på, at i med jeres mange års erfaringer, kan fange det helt perfekte moment af os og vores skønne børn. Faktisk har vi også to husdyr (en hest, og en hund), som vi rigtig gerne vil have med på familie fotoet!  Derfor kræver det en kanon god fotograf, som tager udfordringen op med et smil på læben! Det tror vi på at I kan, derfor skal vi vinde!

Indhold