Her til deres bryllup havde det glade brudepar valgt os som deres bryllupsfotograf

Så skete det endelig for Brudeparret. De skulle giftes og deres bryllupsdag oprandt en solrig lørdag i august.

Her til deres bryllup havde det glade brudepar valgt os som deres bryllupsfotograf, hvori der indgår at følger brudeparret fra ved kirken før vielsen og gennem festen til brudevalsen er danset. Alle detaljer fra en hel bryllupsdag bliver fulgt nøje af mig gennem dagen og jeg er meget opsat på at være alle steder på én gang og så usynlig som muligt.

På dén måde får jeg fanget de specielle øjeblikke som opstår på sådan en dejlig dag, og brudeparret får derved også det hele med. Noget af det ser de for første gang, når de ser billederne igennem efterfølgende. Man kan som brudepar ikke være alle steder på én gang, så derfor en god idé at hyre en bryllupsfotograf til hele dagen.

Bryllupsfotograferingen startede ved Buerup Kirke

Bryllupsfotograferingen startede ved Buerup Kirke da Nicolai og gæsterne begyndte at ankomme. Han var i selskab med deres dejlige dreng som var klædt fint på til anledningen. En rigtig dejlig glad stemning. En god start på en fantastisk dag. Monica ankommer, og stolt ser Nicolai ud da Monica kommer ind i kirken fulgt op af hendes far.

Vielsen var romantisk og med godt humør og afslappende atmosfære. Efter vielse var der inviteret til reception hvor den super flotte bryllupskage blev serveret.

Bryllupsportrætterne

Bryllupsportrætterne blev efter brudeparrets ønske taget ved Skarresø i Jyderup. Smukkere omgivelser skal man lede længe efter, og de dannede en perfekt ramme til et helt igennem fantastisk brudepar. Monica og Nicolai har deres søn med i starten af vores photoshoot men han bliver hentet efter billeder af ham var lavet, og så fik vi foreviget det meget forelskede brudepar ved søen og i skoven. Vi legede lidt med vinkler og brudeparret var rigtig dygtige til at se forelskede ud. Derudover var de meget afslappede og det blev der rigtig mange gode bryllupsbilleder ud af.

Dernæst videre til festlokation og bryllupsfesten blev holdt på Lykkebjerg. Dejlig lyse lokaler og super service og personale. Kan klart anbefales.

Rigtig mange gode taler og sjove indslag fra familie og venner

Rigtig mange gode taler og sjove indslag fra familie og venner, og jeg oplevede en helt fantastisk afslappet og glædesfyldt stemning. Alle bidrog til den gode stemning. Så alt i alt en fantastisk bryllupsfest, hvor der blev lavet mange smukke, sjove og alvorlige bryllupsbilleder. En helt igennem dejlig dag for brud og gom. Billederne taler for sig selv.

Læs også:

Fotograf Midtjylland
Fotograf Sønderjylland
Fotograf Vestjylland
Fotograf Østjylland
Frederikshøj Aarhus
Gl Restrup Herregaard
Gammelrøj bryllup
Gavnø Slot
Gilleleje
Gilleleje Badehotel

Indhold