Vi blev valget for brudeparret da de skulle finde deres bryllupsfotograf

Vi blev valget for brudeparret da de skulle finde deres bryllupsfotograf. De var grundige i deres eftersøgning på nettet efter den helt rigtig fotograf til deres bryllup. Det lå dem meget på sinde at kemien mellem dem og bryllupsfotografen var dér, og de følte sig trygge med det samme. Derfor faldt de for vores billeder og den stil der kendetegner vores stil. Det var lige hvad de selv godt kunne tænke sig og det helt naturlige var at vælge Guld pakken. De ønskede at få en bryllupsfotograf til at forevige deres bryllupsdag og skulle være tilstede fra kirke til brudevals. Dét var deres ønske, nemlig at kunne slappe af på selve dagen, og vide at alt ville blive foreviget, så de ikke behøvede at føle, at de skulle være alle steder på en gang, og i stedet bare nyde dagen og hinanden.

Dén tryghed kommer der med at hyre en fotograf til hele dagen.

Vi holdte et forventningsaftemningsmøde, hvor vi fik detaljer snakket igennem og hvor jeg som fotograf finder ud af, hvor brudeparret prioriterer og hvor jeg måske kan komme med foreslag og lidt tips til hvordan de bedste bryllupsbilleder opstår.

Deres bryllupsdag oprinder

Deres bryllupsdag oprinder og vielsen skal foregå i Sdr. Jernløse Kirke. Smuk stemningsfuld kirke. Daniel får alle på plads i kirken og sidder ventende klar sammen med sin moder ved alteret. Pernille kommer ind fulgt af sin fader. Magisk øjeblik som altid. Vielsen er smuk og sødmefyldt. Masser af kærlige blikke brudeparret i mellem. Som bryllupsfotograf er det altid rart hvis kirken er lang og man kan få nogle gode billeder når brudeparret træder ned fra alteret og går sammen ned ad kirkegulvet og ud af som ægtefolk for første gang. Et romantisk og nærværende øjeblik.

Efter vielsen blev der ønsket tillykke og kastet en del ris på det glade og stolte brudepar som hør og bør.

Derefter drog vi afsted til reception og fest

Derefter drog vi afsted til reception og fest som skulle holdes i trygge rammer i stor telt hos Pernilles forældre. Dejlig afslappet atmosfære. Da brudeparret skulle have lavet de “officelle” bryllupsbilleder gik vi en tur rundt i den lille by og fandt lokationer i gårdspladser, haver, indkørsler osv. kun fantasien sætter grænser og der kom mange flotte bryllupsbilleder ud af vores lille gåtur i byen. Brudeparret var kreative og gode til selv at interagere foran et kamera.

fotoshootet

Da hele fotoshootet var meget afslappet og uden stress, smittede det helt automatisk af på Pernille og Daniel. De slappede af og jeg fik virkelig fanget deres historie, på en ærlig og kærlig måde. Den stemming der var omkring de to afspejles tydeligt på alle de billeder vi fik lavet.

Festen var bare en fortsættelse af den glade og naturlige stemning

Festen var bare en fortsættelse af den glade og naturlige stemning der havde været tilstede hele dagen. Glade taler, sange og masser af godt humør er kendetegnende denne dag. Masser af aktive og glade børn som godt kunne lidt at få taget billeder. Så en livlig fest og familiesammenhold der var helt tydelig. Et brudepar i harmoni og hold da op hvor var det bare en god dag. Brudevalsen blev danset og jeg kunne takke af for denne gang.

Læs også:

Dronninglund Slot
Skarrildhus
Feedback
Dyktig bryllupsfotograf
Hotel Aarhus
Fotograf i hele DK
Fotograf søges
Fotograf til tysk bryllup
Fotografer
Foto Aarhus

Indhold