Brudeparret skulle giftes og valgte os da stilen passede perfekt til deres drøm om bryllupsbilleder

Brudeparret skulle giftes og valgte os da stilen passede perfekt til deres drøm om bryllupsbilleder. Deres valg blev pakken hvor vi følger én af de to. Valget faldt på at jeg skulle følge gommen under forberedelserne på deres store dag. Derudover så dækkes hele bryllupsdagen til efter brudevals. Så alle detaljer kommer med og brudeparret kan slappe af og bare nyde dagen. Bryllupsfotografen foreviger detaljerne og alt dét som det travle brudepar måske ikke lige oplever.

Gommen var en smule nervøs men i højt humør da vi mødtes. Super stemning fra start og skønt at forevige den del af bryllupsdagen som bruden ikke kommer til at opleve før bagefter via billeder. Men det giver en rigtig god fornemmelse af hvad der er foregået inden afgang til kirke.

Vielsen skulle foregå i Tårnby og vi drog afsted

Gommen stiller sig klar ved Tårnby Kirke for at modtage alle de forventningsfulde og glade gæster. Der hersker en rolig atmosfære og snart er alle gæster klar i den smukke kirke. Ikke mindst Thomas er klar til at modtage sin Pernille da hun kommer ind i kirken. Vielsen er holdt i rolig og afslappet stil og efter vielsen, på vej ud får vi nogle gode billeder af det smukke brudepar, der skinner om kap med solen fra den helt blå himmel. Perfekt dag til et bryllup.

Efter brudeparret havde sagt JA til hinanden

Efter brudeparret havde sagt JA til hinanden, var det tid til reception. Det kunne lade sig gøre at holde det udenfor i det perfekte sommer vejr. Her blev den smukke og velsmagende bryllupskage delt ud.

I en stor nærliggende park blev der lavet gruppebilleder og familiebilleder, som var et stort ønske fra brudeparret. Parken havde rigtig mange gode lokationer og når vejret arter sig fra den aller bedste side, så står idéerne i kø. Derudover så er brudeparret naturlige og autentiske foran et kamera, så jobbet som bryllupsfotograf er bare lidt nemmere. Når brudeparret er forberedt på hvilken stil de gerne vil have, og hvad de er blevet enige med mig om til vores for-møde, ja så er der ikke så meget der skal rettes den dag. Parret ved hvad de gerne vil vise med deres bryllupsbilleder og lader sig ikke forstyrre af, at jeg render rundt om dem og får det unaturlige til at se naturligt og let ud. Parret er gode til at være dem selv og på dén måde bliver deres billeder også ægte og naturlige.

Selve festen blev holdt i et selskabslokale i Ocean Club

Selve festen blev holdt i et selskabslokale i Ocean Club, og hold nu op, det var et helt fantastisk sted, og sikke en service. Magen til engageret personale skal man lede længe efter, de kan holde en fest og få alle med.

Helt igennem en glad og meget smittende atmosfære, der bare fortæller hvem Pernille og Thomas er. Det skinner igennem på dagen som helhed og dermed også på deres bryllupsbilleder. Dét får de foreviget på alle fineste vis. Det er med til at gøre det ekstra fedt at være bryllupsfotograf.

Brudevalsen blev gennemført med bravour og jeg takkede af med en rigtig dejlig glad fornemmelse i maven. Fantastisk dag med fantastiske mennesker.

Læs mere om:

Norsminde Kro
Nørre Vosborg
Vosborg bryllupsbilleder
Bryllup Odder
Rold Gl. Kro
Rosenfeldt Gods
Rosenholm Slot
Sæbygaard bryllup
Sædding Kirke
Scandic Bygholm
Schackenborg Slotskro
Selskabsfotograf
Sjette Frederiks Kro
Skarrildhus
Skodsborg Kurhotel

Indhold