Brudeparret skulle giftes en smuk solrig lørdag

Brudeparret skulle giftes en smuk solrig lørdag og havde en fantastisk dag foran sig, hvor de skulle sige ja til hinanden i Frederiksborg Slotkirke. Mere fantastiske omgivelser, skal man lede længe efter. Parret havde valgt den pakke hvor vi følger enten brud eller gom under forberedelserne på dagen. Derudover er det der hvor vi indgår at som fotograf og følger brudeparret fra ved kirken før vielsen og gennem festen til brudevalsen er danset. 

Alle detaljer fra en hel bryllupsdag bliver fulgt nøje

Alle detaljer fra en hel bryllupsdag bliver fulgt nøje af fotografen gennem dagen og jeg er meget opsat på at være alle steder på én gang og så usynlig som muligt. På dén måde får jeg fanget de specielle øjeblikke som opstår på sådan en dejlig dag, og brudeparret får derved også det hele med. Noget af det ser de for første gang, når de ser billederne igennem efterfølgende. Man kan som brudepar ikke være alle steder på én gang, så derfor en god idé at hyre en bryllupsfotograf til hele dagen. Og vil man gerne forevige forberedelserne, de helt specielle spændingsfyldte timer før tingene går hurtigt, hvor man jo tit har sine brudepiger, mor eller lign hos sig, så skal man overveje den store Pakke.

Bruden havde bryllupsfotograf med under forberedelsen

Bruden havde bryllupsfotograf med under forberedelsen på deres bryllupsdag. I en suite var der brudepiger, makeupartist og den smukke og spændte brud tilstede. Jeg tror ikke at Nicole glemmer dén hektiske stemning der lurede, og bruden var rigtig nervøs for at blive forsinket. Vi fik lavet nogle gode billeder fra denne spændte og vigtige del af bryllupsdagen og Nicole blev klar til tiden. Turen fra Skodsborg til Frederiksborg Slotskirke foregik i super flot hvid gammel Rolls Royce. Dér fik jeg lov til at sidde med i bilen og tage nogle billeder af bruden og hendes far. Ankom til tiden som sig hør og bør, og dette smukke sceneri med Slotskirken og dets utallige hvævlvinger og malerier, det er en prinsesse værdig. Og bruden strålede som en prinsesse da hun kom ind i kirken. En sjov og lidt anderledes prædken fra præsten, som kendte parret godt. En helt unik stemning i kirken.

Efter vielsen i den smukke kirke var der reception ved slottet

Efter vielsen i den smukke kirke var der reception ved slottet. Alle blev budt lidt bobler ved slotsporten og alle fik krammet og ønsket tillykke. Turen gik derefter til en lokal Cafe’ som parret besøger tit. Her har de masser af minder, og ville gerne forevige endnu et på deres bryllupsdag. Dér blev det til lidt anderledes bryllupsbilleder, dog rigtig charmerende og afslappet stemning. Man skulle tro de tit havde brudepar til at komme og drikke kaffe sådan en stille lørdag. Turen gik tilbage til Skodsborg hvor festen skulle foregå og hold nu op en fantastisk oplevelse.

Super omgivelser til fantastiske bryllupsbilleder

Super omgivelser til fantastiske bryllupsbilleder, lækker mad og lokaler og servicen var helt i top. Stemningen imellem brudeparret og deres familie og venner, var helt unik og varm. På nærmest samtlige billeder smiler alle og jeg følte virkelig at festen blev holdt i de kærligste og ærligste rammer. Stort minde om en helt igennem unik og fantastisk dag med masser af kærlighed alle iblandt. I forstår at holde en fest.

Jeg pakker mit fotoudstyr ned efter brudevalsen og har en klar fornemmelse at Nicole og Runes fest aldrig rigtig stopper. Den fortsætter også i deres liv fremover.

Læs også:

Kongefoto
Bryllup i KBH
Kragerup Gods
Krengerup Gods
Lille Restrup
Hovedgaard
Lykkesholm Slot
Møllerup Gods
Munkegaard bryllup
Nordatlantens brygge
Bryllup i Nordsjælland

Indhold