Brudeparret blev viet i den fantastisk hyggelige og historiske Dragsholm Slotskirke

Brudeparret blev viet i den fantastisk hyggelige og historiske Dragsholm Slotskirke på en blæsende men helt eventyrlig solrig sommerdag. Som mange andre brudepar, havde de valgt at os som fotograf hvor vi følger brudeparret fra ved kirken før vielsen og gennem festen til brudevalsen er danset. Alle detaljer fra en hel bryllupsdag bliver fulgt nøje af mig gennem dagen og jeg er meget opsat på at være alle steder på én gang og så usynlig som muligt.

de specielle øjeblikke

På dén måde får jeg fanget de specielle øjeblikke som opstår på sådan en dejlig dag, og brudeparret får derved også det hele med. Noget af det ser de for første gang, når de ser bryllupsbillederne igennem efterfølgende. Man kan som brudepar ikke være alle steder på én gang, så derfor en god idé at hyre en bryllupsfotograf til hele dagen. En spændt brudgom var ankommet i en Camaro, stod ved slotskirken i det dejlige Odsherred og var klar til at sige ja til sin hustru. Der er en helt fantastisk stemning af glæde, spænding, forløsning og ja kærlighed i lange baner.

Da alle var på plads i den smukke kirke, ankom den smukke brud til kirken

Da alle var på plads i den smukke kirke, ankom den smukke brud til kirken. Super smukt øjeblik da hun træder ind i kirken og alt bliver stille. Det bliver man aldrig træt af som bryllupsfotograf. Vielsen var smuk og en fantastisk stemning i så historisk en kirke. Flottere bliver det ikke.

Efter vielsen af det smukke brudepar, skulle bryllupsbillederne laves

Efter vielsen af det smukke brudepar, skulle bryllupsbillederne laves. Der er mange forskellige lokationer omkring slottet der hører til kirken, og slotsparken har rigtig mange hyggelige områder. Vi havde aftalt lidt forskellige opstillinger til brudeparrets billeder. Parken og området omkring slottet rummer mange muligheder for forskellige genre af billeder da der både er gamle mure og masser af smuk natur. Derudover er det forelskede brudepar yderst dygtige til at se glade ud og helt naturlige og stemingsfyldte bryllupsbilleder blev lavet.

Efter bryllupsfotografering

Efter bryllupsfotografering i parken fik vi lavet nogle billeder med bilen som fokus. Super flot veteranbil som var pyntet fint til den store dag. Parret skulle holde deres bryllupsfest på Bromølle Kro. Rigtig hyggelige lokaler og en dejligt personale. En festlig og romantisk dag og aften, med masser af taler, sange og fantastisk humør. En perfekt ramme om et perfekt bryllup og et meget forelsket brudepar.

Læs også:

Hotel Kristine
Hotel Vejlefjord
Højriis Slot
Hvedholm Slot
Jægerpris Slotshave
Jomfruens Egede
Kastellet KBH
Kirken og foto
Knudhule badehotel
Kokkedal Slot Brovst
Kokkedal slot Nordsjælland
Koldinghus Bryllup

Indhold