4 tips til et bryllup på studiebudget. Det kan være svært at holde bryllup på budget, men det er bestemt ikke umuligt. Det skal ikke være budgettet der står i vejen for om man skal fejre kærligheden med venner og familie. I denne artikel hjælper vi dig på vej mod den store dag med fire tips til et bryllup på budget, og nærmere bestemt, studiebudget, så du kan holde et brag af en fest og nyde en helt særlig dag med alle dine kære.

Brug jeres netværk

En god ide er at bruge ens gode netværk. Forhør jer omkring, og find ud af, om der er én, der kender én, der er blomsterdekoratør, lokale udlejer, makeupartist eller noget helt andet. Udnyt dette og forstå at venner og familie hjertens gerne vil hjælpe jer i mål med den store dag, om det så kræver lidt networking.

Udendørs vielse?

Fra kirke til brudevals

10 gode råd før du vælger din bryllupsfotograf

Fotobog fra brylluppet?

Bryllupsudstyr

Bryllupsudstyr findes der i massevis og der skal bruges alt muligt til et bryllup. Derfor er det især vigtigt at spare på denne post, da det er en stor udgift. Man skal derfor sørge for at købe bryllupsudstyr til gode priser, og som studerende kan du benytte dig af en Studierabat. Alt bryllupsudstyr kan findes på Studentoffer.dk, så du kan hurtigt gøre denne post betydligt mindre af at benytte dette tip. 

Gør det selv

En god måde at spare penge i budgettet på, er selvfølgelig ved at gøre nogle af tingene, i forberedelse til brylluppet, selv. Man kan for eksempel lave sin egen pynt og sine egne bordkort. Her skal man også blot bruge udstyr til små penge, og så handler det ellers bare om at være kreativ. Man kan også beslutte sig for selv at lægge sin makeup og sætte sit hår, eller spørge en veninde om det. På denne måde kan man spare en hel udgift væk.

Udenfor sæson

At holde bryllup udenfor sæson lyder slet ikke så dårligt, når man er på budget. Her kan man nemlig ende med at spare mange penge, og det er fordi man ikke står i kø med 100 andre brudepar, som man for eksempel kan gøre om sommeren, hvor der er højsæson for bryllupper. Man kan derfor overveje at holde et smukt efterårs- eller vinterbryllup, både for den dejlig årstid, men også for at spare i budgettet.

Mulighederne er mange, når det kommer til at overholde et budget til bryllup, og det er derfor ikke en helt umulig opgave, hvis man blot er lidt kreativ.

Læs flere artikler:

Indhold