Bryllupsbilleder i København? Her er 5 skønne og anderledes locations

I har tjek på, hvor festen skal holdes, hvad I skal have at spise, hvilken ​vin​ I skal drikke, og hvilken kjole, ​jakkesæt​ og ​smykker​, I skal have på. Men hvor skal I have taget jeres bryllupsbilleder?

Bryllupsbilleder er dine minder pakket ind i glas og ramme. Det er visualiseringen af en af de største dage i dit liv. Derfor giver det rigtig god mening at bringe en ekstra dimension eller historie med ind i billedet.

Mange brudepar siger også, at bryllupsdagen var skøn, men gik rigtig hurtigt. Derfor var de glade for at få tage flotte billeder af en professionel fotograf, så de har billeder, de kan se på resten af livet.

Men kunne du godt tænke dig et anderledes bryllupsbillede, der ikke ligner det, alle vennerne har på væggen derhjemme?

En måde at få nogle unikke billeder er ved at vælge en anderledes location til jeres fotoshoot. Men hvor skal I vælge at få taget billederne?

Mulighederne er uendelige, men i dette indlæg præsenterer vi dig for fem skønne og lidt anderledes forslag til billedernes locations.

Bryllupsbilleder i København?

Islands Brygge – Den urbane location

Den ikoniske Langebro, det nymoderne Gemini Residence eller Det Kongelige Bibliotek – også kendt som Den Sorte Diamant. På Islands Brygge, samt langs den københavnske kanal, er fravalg en større hovedpine end tilvalg.

På ​Bryggen​ finder du også superfine naturarealer, der ligger lige i smørhullet mellem kanalen og de store og smukke bygninger.

Brudeparrets bryllupsdag

Toppen af Rundetårn – Den historiske location med skyline

Når I gifter jer, skriver I på mange måder historie i jeres eget liv. Rundetårn er om noget en af de bygninger, der har været med til at skrive Danmarkshistorie.

Baggrunden for jeres valg af Rundetårn behøves ikke være lige så historisk. Alene udsigten taler for sig selv. Den ovale udsigtspost gør det samtidig muligt for jer at vælge netop det baggrundstæppe, der bedst medvirker til at starte historien på jeres nye eventyr.

I kan få taget billeder på udsigtsposten og få Københavns måske smukkeste udsigt på baggrund på jeres billeder. I kan også få taget billeder i selve gangen op i tårnet, der med sit skrå gulv og sprossede vinduer giver sjove vinkler og smukt lysindfald.

Læs også om bryllup i indre København

Foran jeres boligblok – Hverdag møder fest-lokationen

Selvom jeres bryllup bliver en fortryllende festdag, er dagen alligevel en del af mange fremtidige. I oplevede formentlig at kærligheden for alvor blomstrede i månederne i og omkring jeres hjem, så hvorfor ikke kombinere hverdagen med bryllupsdagen?

Hvis du bor i en ​boligblok på Nørrebro​, er der mange momenter, der er værd at mindes. Her får du helt bestemt nogle anderledes billeder, der rummer kontrasten mellem det daglige og det festlige – som også knytter an til jeres fremtidige liv sammen.

Ofelia Plads ved Skuespilhuset eller Amaliehaven – Den royale lokation

“Lidt kongelig har man dog lov at være” lyder et kendt reklameslogan for et større dansk ugeblad. Så hvorfor ikke inddrage Amalienborg eller Amaliehaven som en del af jeres bryllupsbilleder?

Hvis I begge har en forkærlighed for kulturen, kunne I fra denne destination også vælge, at baggrunden i stedet skulle være det majestætiske operahus.

Om I vælger Ofelia Plads eller Amaliehaven afhænger alene af, hvilken vinkel I ønsker. Fokus bør først og fremmest være på jer.

På Havnebussen – Det maritime location

Nu har vi forsøgt at give jer både fortryllende og helt jordnære forslag til locations. Men måske at I begge har en god portion humor og en masse selvironi?

“Den gule limousine” sejler også på vandet i form af Havnebussen. Uanset hvilken rute I sejler med, er baggrundstæppet i form af kanalen også mageløst. Havnebussen sejler helt fra Teglholmen i syd til Refshaleøen i nord.

Der er i hvert fald garanti for store smil og grin på billedet, og er der egentlig noget vigtigere end det?

Læs også:

Indhold