Bryllup på Gjerrild Nordstrand og fest i Fjeldholmlejren

Bryllup på Gjerrild Nordstrand og fest i Fjeldholmlejren – Vi skal giftes lørdag d. 28. april – et ægte forårsbryllup. Vores vielse skal holdes på Gjerrild Nordstrand – så vi håber på godt vejr ? Derefter går vi de 300 m op til Fjeldholmlejren, som vi har lejet hele weekend til vores bryllup. Vi tager derud dagen før med nogle gode venner for at pynte stedet fint op – med en masse lyskæder, vimpler, blomster og levende lys. Vi inviterer 94 venner og familiemedlemmer. Alle gæster har mulighed for at overnatte efter brylluppet – og om morgenen serverer vi morgenmad, åbner gaver og snakker om den skønneste fest i ro og mag. Vi er selv fra Aarhus, så for os var det vigtigt at stedet ikke lå for langt fra byen, men samtidig var det også vigtigt for os, at der var mulighed for overnatning – og at gæsterne ikke skal betale for det. Vi kan godt lide den afslappede stemning det kan give at holde brylluppet i en spejderlejr. En fest for både fadøl-folket og drinks-folket ?

Bryllupskage, vielsesringe og brudekjole

Vi har endnu ikke bestilt bryllupskage, men da jeg (bruden) er født og opvokset på Langenæs, skal kagen naturligvis købes ved Langenæs Bageriet. Vielsesringene er heller ikke udvalgt endnu, men min forlovelsesring har min kæreste selv designet i samarbejde med en guldsmed. Brudekjolen har jeg fundet på ASOS, i deres brudekollektion. Den er lang med lange ærmer, fyldt med grove blonder, og skåret over på midten og sat sammen med et stykke gennemsigtigt stof. Jeg tænker den er feminin, men også rå. Gommens tøj er heller ikke på plads, men flot skal han nok blive ?

Vores bryllup bliver forhåbentlig den perfekte kombination af formelt og uformelt

Vores bryllup bliver forhåbentlig den perfekte kombination af formelt og uformelt, sjovt og rørende, smukt og personligt. Man bruger jo mange penge på at holde sådan en kærlighedsfest – og gør det forhåbentlig kun en gang i livet, så det vil være fantastisk at få det foreviget af en dygtig bryllupsfotograf, så vi kan mindes dagen resten af livet. At det tilmed kan blive en af Danmarks bedste, vil jo være en drøm.

Man kan næsten sige, at vores bryllup er arrangeret

Vi er 30 (brud) og 28 år (gom) og mødte hinanden tilbage i 2013. Man kan næsten sige, at vores bryllup er arrangeret. Det var i hvert fald gommens søster (Therese) og mor, som synes at vi vil være et godt match. Bruden var blevet rigtig gode veninder med Therese i slutningen af gymnasiet og efter at de to havde boet sammen over 3 år, kendte Therese nu begge parter så godt, at hun sagtens kunne se, hvilket godt par vi vil være. Det havde hun ret i – og nu har vi en søn på halvandet og et bryllup i vente <3

Bryllupsmesse i Aarhus

Vi overvejer lidt om vi skal til bryllupsmesse i Aarhus d. 21. Januar. Det kunne være et godt sted at hente inspiration.

Indhold